Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M.I.L.F
@azem Zna se trpati i koznu frulu svirati. Profesionalka.
Bas je fina ova Marina
Mogu li ja da se narucim kod Marine na razgovor, nemam ni dzepova a para pogotovu.
jest dobra
Postoje lijepe zene koje su sexy i koje nisu sexy. Ova je sexy
Vrlo dobro! Samo da se zakon primjenjuje. Primjenom slicnih zakona su skandinavske zemlje tu gdje jesu. Nisu dozvolili zloupotrebu, ko je imao pravo na pravnu zastitu ju je i dobio, a mocnici koji su do sedamdesetih godina zarili i palili Skandinavijom (prije donosenja zakona) su postala normalna visa gradjanska klasa, bez ikakvih privilegija koje ne uziva i ostatak populacije. Naime, nisu mogli vise igrati na kartu vise para - vise muzike. Na tu kartu se igra jos samo na Balkanu.
Nece vise biti moguce da se za 3 grama trave dobije 3 godine zatvora, a za ukradene 3 milijarde maraka ni tri dana pritvora.
jest lijepa žena
jedini je problem sto niko ne garantuje da ce sudije i tuzioci raditi svoj posao pa ce zaista biti i pravde
taman se namjestila da joj svrsim po faci
@BalkanAnonymous123 bas oca mi
Svakako je za pohvalu i podrzavam svaku humanost
Ja misljah ona Aleksandra Pandurevic
Ta djiberska pomoc kome treba.😎😤😤🖎👅📚📖💼📇✉
TEK NAKON ŠTO SU SVI GRAĐANI POKRADENI OD STRANAKA KOJIMA PRIPADAJU PARLAMETARCI, ovi su izglasali zakon o beplatnoj pravnoj pomoći ??? Uštinite me molim vas, evo nakon što je opljačkano 90 milijardi eura sada uzimamo kredit da bi plaćali građane da se upitatju kako bez posla imovine zdravstvene zaštite i penzije ???
I po vakvim svojim dobrotvorima vi još PLJUJETE ???