Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam skup u Foči netom prije rata, masa viče: "Alija,alija !" - niko više nije živ.
Skup u Širokom Brijegu: "Hoćemo Aliju, hoćemo Aliju!"
Sto su mi svi nekakvi nikakvi istoo ko pokisli🤣🤣🤣Narod ZNA da vise lopove nece da bira!The end!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Taj vaš Babo, taj vaš mitski borac za nedjeljivu BiH je 1994. upravo zagovarao podjelu BiH predlažući Tuđmanu da hrvati prepuste srednju Bosnu muslimanima, a da hrvati uzmu sve južno od Prozora do Neretve, a Mostar po pola.
Lazes ko pas
Ima li skupa da Aliju ne spomenes evo vec 20 godina, vuces na neke emocije starih osoba kojima je Alija bio uzor? Glupane pozabavi se drzavom onako kako treba a ne da se bavis kriminalom, tacnije idi u pm vise niko te ne podrzava osim nepismenih budala koje i dalje misle da rat traje.
Ovaj dronkonj mora da ide na smecw istoroje ebi tw onaj ko te izabra
Nije jasno kako je tebe i ženu ti podmetnu Bošnjacima? Jeste li vas dvoje ideja ili vrlo loš san ?
Vrati se u trezor, budi muško.
Nista meni , Alija ni ti niste dali
Bolje da ga je na vatru istreso
Kaže Bakir:nema linihe fronta koju vabo nije obišao,što sina sakri u sef...?
Srbija je na VRACAMA(Na pairima NIJE, ali faktički JESTE) !!! O kakvim IDEJAMA ovaj TOKMAK govori !!!
Srbija je samo u onome što je ostalo od nje. Bez Kosova. Drina nepremostiva.
O svemu je bolje pricati (prebrojavanje, Alija...) nego o tome kako smo zavrsili na dnu svih pozitivnih lista.
Alija govnar
E moj Predsjedniče na račun tebe i tvog imena, najmanje 1000 njih se obogatilo na razno razne načine..... Nek ih je strah Boga,a tebi vječni rahmet
Ovaj je zapeo negdje u 90-tim majkemi
Alija care , močvare i bare hahahaha
Nisu Bakire, jer ti si ih unistio. Od Bosnjaka pravis muslimane. Od Bosne pravis ćumez, od demokratije praviš jednoumlje i diktaturu, od boraca praviš prosjake, od domicilnog stanovništva praviš imigrante. Sve ono protiv čega se Alija rahmetli borio, ti si podržao.
Njegove ideje o maloj muslimani nece nikad zaziviti,to ti kažem ja pripadnik muslimanskog naroda,Alija nas u crno zavio mene bi bilo sramota da mi je bio otac