Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj može jedino da pokrene lavinu negativnih komentara
Pa valjda je i ministrica vjernica, ali
Buduci nas nacelnik aBd ako budu izbori posteni
Bandić ne liježe,ne ustaje i budi se u opštini Centar,a da hoće biti načelnik u Novom Sarajevu kao Benjamina. Dapače, dijete je i rođen u Novom Sarajevu. Uspješan bivši ministar i direktor,aktuelni zastupnik u Skupštini koji smije izdajničkoj TROJKI reći sve u lice. Podrška apsolutna za budućeg načelnika. JEDINA PRAVA PROMJENA!
Svaka čast gosp. Bandicu, imate moju podršku na izborima
Pa im'o je i do sad. I on i šef mu.
Budući načelnik ako Bog da! Vjernik, patriota i stanovnik naše općine !
Znaci kvalifikacija za nacelnika je to da je vjernik???
Djeca sa invaliditetom nemaju nikakvu buducnost u BiH. Djevojcici su za vrijeme korone unistili vid, lazirali nalaz i na kraju je donijeta presuda da nije zivotno ugrozena. To je ugrubo nase stanje drzave.
Neka KS ima 800 000 za pjevaljku, pa za Nerminove limuzine.... a od Mjedenice Naida nema koristi niti je tamo zaposlen nastavnik zet Kemin da ga štiti. Tik tak tik tak
bravo!