Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mole čovjeka za uslugu (da odustane), a onda pljuju po njemu.
obraz Senade obraz, pricao je Komsic na Face obecavajuci da nece sa SDA kriminalnom organizacijom, a sada sa njima
Efendić i Bandić su podružnica Sebijine SDA. Provaljeni ste!
GOSPODA ZA SVE IZ TROJKE!!!! SDP NIP NASA STRANKA UBJEDLJIV PORAZ VAM SLIJEDI
Prvo da je koldžo imao bilo kakvih oraha u đepu njega bi trojka pomela i on bi odmah bio lišen slobode kao berilo. Ovaj bandic koji se sad kao predstavlja najboljim, nije bio još samo u SDS-u. Nije marke zaradio mimo politike. Tako mumere ne dipr
I ti si jedan veliki m a n I p u l a t o r I u h l j e b
A ove godine ce reci o tebi.
MOAMERE KASUMOVIĆU PROGOVORI I IZOFIRAJ KRUG ZLOSTAVLJAČA U SARAJEVU, NEDAJ DA SE KOLA NA TEBI LOME. ONI I DALJE IDU PO JAHORINAMA I RADE KO ZNA ŠTA A TI PATIŠ U BJELOM POLJU. IZNESI ISTINU NA VIDJELO RAZDRMAJ POLITIČKU SCENU I STRANCE! ZNAMO ŠTA RADE! NI MAČKU DA POŠTEDE!
SBIH je trojanski konj SDFA. A SDFA je prodala tužbu protiv Srbije, afera respiratori, diploma, i tako u nedogled. Samo neko ko ima debele korisiti od ovakve SDFA može glasati za SDFA i SBIH.
Ukrali ste milijardu, prodali ste aerodrom, ukrali od penzionera 70 miliona, covicu dali autoceste, dosli na vlast suspenzijom ustava - nametnuti ste a sto se tice tuzbe - nije je gazda covic odobrio a ni novi dodik :p
Dino jes ti ti
Pa ako je Koldžo sve navedeno radio, zašto i on i oni koji su to znali nisu krivično odgovarali?
Koliko si stranki promjenio? i odakle si poceo?
Bravo!
jel Koldzi neko rekao da Tanovic nije kandidat na ovim izborima
Sta god je sda i ko god ima ikakve veze sa sda - to treba zaobilazit u sirokom luku. Pa ti ljudi su nas doveli na prosjacki stap. Cak i oni prebjezi iz sda, sto nam se sad predstavljaju kao fini - sve redom uklonit sa scene.
samo Bandic
u tvorza
i ovaj Sda prevrtaner
dovoljno je reci da je bio BOSS ministar , pametnom dosta
koji si ti p a p a k dugo veceg nisam upratio
Bandic bio ministar 4 godine ispred BOSS-a, niko se ne sjeca ni cega je bio ministar. I sad kao treba glasat za covjeka koji kao ministar za 4 godine nije uradio nista da ga se zapamti ? I usput receno ima clansku SDA Centar a nacelnik za Novo Sarajevo, ne znam jel maknuo dalje od Grbavice u zivotu sto se tice opcine Novo Sarajevo.
zamisli kad je bio u boss kakav je to sl a m