Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Drasko, Banja Luka treba spomenik nasem bosanskom kralju, koji je osvajanjem postao i kralj gdje je kasnije nastala srbija
Svi vazda bili sluge necije na ovim prostorima,da li rimske crkve,madjarske,turske ili austrijske,i kao mi svi neka elita,sve kralj do kralja a kad citas svjetsku historiju tamo svugdje pise banovi,vitezovi,bege ,age neke...nigdje ne pise poptpuna samostalnost neke od izmisljenih Kraljevina ,cak i Jugoslavija je bila nametnuta ,vecina iskreno je nije ni zeljela nego je bila primorana nakon pada Hitlera ! Znaci mi svi smo jedno niko i nista vazda bili,robovi ilirski ili slavenski !
Ako si slusao njegove izjave o ovom spomeniku ne trebas mu se zahvaljivati. On ga smatra srpskim a ne Bosanskim vladarom kao sto je i izgovorio, Nije to to i nije ono sto mi mislimo. Volio bih da vidim pise li nesto na spomeniku. Jednostavno znam sta je rekao o ovom spomeniku a volio bih da grijesim.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Još zastavu sa zlatnim ljiljanima razapnite pored i to je to
ovo su oni potrcali da dignu spomenik bosanskom kralju tvrtku tako da u MZ ispadne da je to njihov kralj,bosanski kralj tvrtko,a srspki kralj hahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahaahahqahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahah cirkus svihu mi
Sta mi njih ismijavamo ,oni su ostali krscani,oni jesu oni koji nisu prihvatili islam,i to jest njihov bosanski kralj a mi smo postali muslimani i sad kao mi kunemo se u ljiljane i krscanske kraljeve a zaboravljamo da smo bili age i begovi,i da smo jos i dan danas muslimani,nase obiljezje realno nisu ljiljani ,to je devedestih nametnuto od nekih akademika kao sto nam je bila nametnuta i Juga i zvezda na glavi i narod je to prihvatio patriotski previse.Mi smo svi izgubljen slucaj !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Drago mi je da i ovaj spomenik ima ljiljane. Toliko. :)
Nije on bosanski kralj, majstori falsifikovanja historije ga falsifikovase u srpskog kralja.
Gledaj ljiljana na kruni.
LJILJANI udjose u Banjaluku bez ispaljenog metka
Dajete li vi i ovi trofazni djeci imena Tvrtko, Stjepan, Jelena, Hrvoje... Sigurno dajete i zivite vjeru od ovoga plemstva a ne od okuptaora....cim ih toliko volite
Konacno su se pravoslavci vratili pradedovskoj naciji , starim Bosnjanima i njihovim vladarima. Cestitke
Dajete li vi i ovi trofazni djeci imena Tvrtko, Stjepan, Jelena, Hrvoje... Sigurno dajete i zivite vjeru od ovoga plemstva a ne od okuptaora....cim ih toliko volite
Bravo Banja Luka! Slijedeci je spomenik prvom predsjedniku predsjednistva Republike Bosne i Hercegovine, da ne spominjem ime, mozda klixov AI ne voli Bosnjake.
Ovako ce za 100 godina dizati spomenik Dodiku :-)
Hahahahahaha prvaci u svojatanju
Sta pise na spomeniku? srpski kralj?
Jel Stefan ili Stjepan? Ali hajde, bitno je da su ljiljani, konacno, usli u Banja Luku ;)
Valja kruna vise vec cijeli Svijet.bravo za Bosanske pravoslavce
Cirav život ucim da Tvtrko bosanski kralj juce procitam prvi put u svojih 43 godine da je srpski, ima li kraja ovom ludilu pa dokle više.
Imal ko.khar.ice na kralju?
*kokardice...
Ko ga j... i kraljeve i osmane i srbe i ilire. Obicno pranje mozga. Zivot je prekratak da dopustim da me proslost nazad vuce. I da desnjaci imaju na mene uticaj. Kraljevi su bili psihopate.
Zašto ne staviše i Tvrtkov grb?