Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametni stite svoje , samo SDA od migranata napravi umjesto BiH problema Bosnjacki ,pa nek nasu djecu siluju i zaraze HIVom, ej oni njih sa granica vracaju u centar BiH
@cagibas ja sam bio izbjeglica dva puta u zivotu niti sam nosio noz niti krao niti silovao, sutio cekao kada je u kantici obrok i jos mi nije jasno zasto mi uopste imamo OS i zasto ih placamo da leze po Rajlovcu ? ne ganjaju Gacica hajde dobro ima policija ali idi pa stiti granice STOJ STANI I PUCAJ, kakvi ba migranti ovo su turisti sve momci
ajde ne seri, kao da se pita neko tu, Angela Merkel je takodje dobila naredjenje od "nekog veceg" da primi milion izbjeglica i morali su, tako isto u BiH neki iz sjene sve kontrolise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA nas je doveo dotle da kao Bošnjak (iako ne volim da se dijelim u torove ili druge dijelim) zavidim Srbima na Dodiku. Ne prihvataju donacije, ali i ne žele silovatelje i kriminalce među njima, a ovi ovamo će ih primit 100 hiljada ako treba samo ako i "njih tu ima". Fuj.
@Jimmy McNulty ...Jimmy...Jimmy...???????
bravo rs, samo trpaj islamsko teroristička govvna na njihovih 23%. nek si jebbu svoju muslimajmunsku matter u svom islamskom rezervatu.
Stvaraju probleme i policiji i nama, kao "ilegalni" - to su politicki migranti, samo loču alkoh, ja u svojoj zemlji i nemam marke u džepu a ono ima za skupe mobitele i za alkohol i za vandalizam
Pa normalno. Heljp Sirija, heljp Pakistan... Eto vam ih! To su vam braca! Tamo ste isli da se borite za njih, sad ih lijepo primite kao bracu!
Pametni ljudi, sve migrante treba deportovati u sarajevo i iskrcati na Poljinama. bakir&co. su dobili lovu za migrante a hoce da ih uvale drugima
Ali kada se sjetim 1993. kada su nam hranu dostravljali Bangladeš i Pakistan, zemlje ogromne bijede, smatrao sam "E sada smo zaista dno dna". Sada Pakistanci idu preko BiH u potrazi za boljim životom, stvari su normalnije.
Pametni ljudi. Samo se u Bihaću ne zna čija je "nadležnost". Kako će i znati, kad su se svi "ugradili"....
mohohohoooo.ovi usmrdljivi srbi nesto nece da idu traziti posla u usmrdljivoj rusiji majki svih zla samo traze posla i rade po katolickim zemljama.rumuniji bugarskoj kipru grckoj moldaviji itd.
drzava ne zna kako ovo rijesiti, pitanje je dana kad ce se neki od ovih majmuna raznjet u sarajevu pred nekom ambasadom
Kakvi su ovo zakoni i ko im je dao za pravo da ne dozvole nekome iskrcavanje,odnosno nasilno ukrcavanje tih 15tak ljudi? Ovo onaj fazon "idite jebite biscane,a ne nas"? Daleko smo mi od mentalnog sklopa koji treba za jedno demokratsko drustvo,a i njemacku cemo za par godina na koljena bacit.
Prva ociscena teritorija od jevreja u 2 svj ratu je srbija......nastavljaju putem svoje brace. Karpati Inc😂
Koliko samo nacisticko cetnickih karpatskih govana ima po bosanskim portalima vidi se po minusima😂
Sve migrante koji su ilegalno ušli u zemlju zaposliti na legalno u rudokopima ugljena s BiH plaćom. Oni koji se iskažu proslijediti Njemcima za dobru proviziju, a manje uspješnima pokloniti kartu u jednom smjeru. Za pola godine migranti bi opet postojali samo na TV-u.
Tako i treba, a onda Policija iz Bihaća isto ne treba dati da izađu iz voza, onda voz nazad u SA, pa iz Sa nek salju dalje odakle su dosli...
RS njeguje i bastini rasnu cistocu po uzoru na nekadasnju NDH. Poslije genocida i masovnih grobnica ova rasna higijena im dodje kao poliranje automobila u slobodno vrijeme.
bravo rs, samo trpaj islamsko teroristička govvna na njihovih 23%. nek si jebbu svoju muslimajmunsku matter u svom islamskom rezervatu.
bravo rs, samo trpaj islamsko teroristička govvna na njihovih 23%. nek si jebbu svoju muslimajmunsku matter u svom islamskom rezervatu.
Odo u serbiju da pravimo baterije za elgolfa 9. Kazu plata 3000 evvvra!