Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjer3, kad Muslimani mogu tražiti unitarnu državu, a svi znamo šta unitarna država znači za Hrvate i Srbe, pa zašto onda Hrvati ne bi tražili Treći Entitet?!
Šta znači unitarna država?! Država ravnopravnih građana bez obzira na boju kože, boju gaća... Bez obzira da li vijernici ili ne, da li se mole ili ne?! Bez obzira na koji se način mole! Država u kojoj svi imaju jednaka prava, bez obira kako se zovu! Unitarna država je država u kojoj tor nije glavna luka, nego država! Država, u kojoj su mogući i torovi, ali bez ikakve dominacije!
DOBRO JUTRO ROBOVI !!! SRETAN RAD KOD PRIVATNIKA OD 12h DO 15 h !!!!
Sa korumpiranim politicarima se ne sarađuje vec izoluje. Jebite koji debili predstavljaju, politicki, narode Balkana. Zar mi nemamo pametniji izbor?
"Bojim se da će ove sedmice američki i evropski izaslanici Matthew Palmer i Angelina Eichhorst poručiti Dodiku, Čoviću i Izetbegoviću – pojednostavljeno rečeno – bolje je da sada postignete sporazum, osigurajte to što ste pokrali i mi ćemo onda to proglasiti kao vašu pobjedu, nazvat ćemo to napretkom, a potom zašutite neko vrijeme, tako da možemo da tvrdimo da je ostvaren uspjeh"
Ako niste spremni da se zakonom zabrani negiranje i umanjivanje stradanja Srba u WW2 koji je takodje bio genocid a kojeg su srbi progutali zbog bratstva i jedinstva , da su austrougari i Osmanlije bili okupatori takodje, i da ste počinili etnicko ciscenje u FBiH jer je povratak Srba sistemski bio nemoguc pocetkom 2000tih onda kako je za ocekivati da vama Srbi zakonom priznaju vasu patnju.
Inzkovim zakonom je zabranjeno negiranje svih zlocina ukljucujuci i te koje ti navodis. Ali Srbima to nije dovoljno. Problem su zlocini koje si oni pocinili i koje nece da priznaju iako su detaljno dokumentovani.
Godinama su kršili pravo i nametali zakone, podržavali najvećeg kriminalnog bosa u Evropi Mila Đukanovića, stvorili lažnu kriminalnu državu u srcu Srbije i sad rade analize i analizice... Zapad - fuj.
BiH SAMO OČEKUJE OD DRUGOG DA REŠI PROBLEME... TUĐA RUKA SVRAB NE ČEŠE...
e moj beze, opisao si situaciju i jasno ti je, ali dzaba je kada ovdje postoje nabrijani chetalji koji su spremni zivjeti sa cenerom mjesecno ali nek se srbuje, imas onih 250 hiljada senlinih staraca i glupih ljudi koji vole bakira i sebiju iako ih ubijaju licno, i ove trece sto se zale kako su ponizeni i nemaju prava a upravljaju sa UiNO i ministarstvom finansija, voze najbolja auta u drzavi i imaju najjace firme. dzaba ti to pricas, glupav je svijet ovdje.
Sva bijeda zapada se zrcali u Beogradu. Osobi huškaču rata i teškog nacionaliste, a sada autokrate i teškog manipulatora, koji je povezan sa krim miljeom pokazuje da je zapad truo i da je oličenje licemjerstva.
Ovaj je bio kod Senada prije jedno godinu i po i dao odličan intervju. Rijedak i pošten analitičar koji kaže kako jeste i misli dobro svim bh. ljudima. Svaka na mjestu, ali i svaka obeshrabrujuća... Ipak, hvala na istini i iskrenosti. Svi ćemo svakako pocrkati i posmrzavati se ovih dana...
Samo Sankcije Smiruju Srbe
Destabilizacija BiH uz pomoc madarske gdje se prvo planira zakuhat u Unsko Sanskom kantonu, naravno zna se ko su takticari
Šta ima tu čudno.Zapad vidi bosnu sa 3 entiteta, muslimani pod kontrolom na 2 dijela teritorije. Isti scenario u izraelu 60 godina
nek dokažu da Dodik nije njihov igrač
Samo budala ne zna da je nesreva u BG kao i uvijek.