Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj demagogije u pm.
''Nismo sluge, marionete i vazali drugih država.'' i to je rekao ovaj ko nj koji svaki drugi dan pise neka otvorena pisma strancima i kuka im da oni nametnu neki zakon ili da kazne nekog iz bih koji nema isto misljenje kao ovo gof no od covjeka. Onda u istom govoru govori kako hoce u nato gdje si upravo podanik, marioneta , vazal i sluga drugim drzavama! Unatoc cinjenici da zna da Srpski narod nece u nato, pa necete ih na silu natjerati mamu vam ebem, ili ne nato ili razlaz entiteta.
Jos malo Denise... Blizu je pobjeda!
Nas predsjednik ! Bravo do pobjede
Barem je Komsic zaista branio zemlju, bez obzira da li se slazete za ono sto se borio opet nije mala stvar zivot riskirat. Radije cu njemu dati glas nego bilo kome drugom, Becirevic i Izetbegovic po podrumima a Covic ratne zarobljenike na prinudni rad.
pa bolan denise četvrt vijeka nas izludiše tušeći nas te nato te eu, pa ništa, pa ti sad našo baš po tome udarat, jesil imo ikaku korisniju temu odote
trebalo bi valjalo bi eh kad bi ..... bećire zvučiš ko kakva nena
Reče licemjer Bećirović,koji nije htio učestvovati u obrani BiH.
dok takvi kao ti ne pomru, nema Bosni mrdnuti iz stanja u kakvom se nalazi
Reče mičiguza Penis,koji je zbrisao čim su roknule dvije.
Tako jeeee
haj zaveži
da da samo brez mene ja odoh u zimbabve, a izbori su tu... more bit i bidne...
Samo naprijed! Hajmo vidjeti kakva nam je BiH bez porodice I!
ocajan kandidat
Izazov za SDA kliksovce. Navedite i jednu incijativu Bakira Izetbegovića u Domu Naroda BiH u ovom sazivu. Izazov pa bujrum dragi moji klimoglavci