Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis prica o Crnoj Gori dok mu Nermin mjesto Minustra policije daje Dodikovom covjeku! Kolumbo otvori oci u svojoj partiji!
Ministar policije, na državnom nivou, u BiH ne postoji. Za šta tačno treba “otvoriti oči”?
Svakom dati po drzavu i MMF kredita, Bosnu podijeliti bar na 15 drzava
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moram priznati po mom viđenju (i ako me i ne zanima bas to stanje u Crnoj Gori) malo netaktičan politički potez od strane Denisa. NIsam baš često vidio da se član Predsjedništva ili Predsjednik neke države tako otvoreno stavlja na jednu stranu u drugoj državi da direktno lobira.
Da….pretke neće izdati sigurno, slažem se.
Kakve pretke? Pa to je danas država višenacionalna. Ta država treba danas da se brine o interesima svih a ne o precima. Pa nije valjda Crna Gora Rusija, država plavookih i pomoćnih naroda.
Podrška Crnogorcima i Mili.Podrška Državi Kosovo i Slava Ukrajini.
Fikus ispade diplomata za ovog hinjavog žumanjka. Rodila majka 'državnika'.
Nemojte se onda buniti kada Srbija podrzi RS ili Hrvatska HB
Ne postoji RS, ne postoji HB, isto kao što ne postoji HN. Postoji BH entitet RS, HN kanton i HB u UZP ideologiji.
Šta je ovom rumenom liku??? Pa čime se ti baviš čovječe??? Pospremaj u svijoj bašči, ko te poziva da ti nekome daješ podršku… nevjerovatno…
e ovo ti nije trebalo, stvorio si sebi automatski neprijatelja ako djuka izgubi... moj denise
Crnogorci su samo čekali da im Bećirović kaže koga sebi da izaberu. Veze nisu imali šta da rade, dok se Denis nije javio. Bravo Denise! Očekujem da Predsjednik Crne Gore kaže nešto povodom činjenice da svaki šesti stanovnik BiH živi u siromaštvu, a da je polovina na granici siromaštva. Nemojte se vi iz našeg Predsjedništva zamarati s tim, imate vi važnijeg posla.
Ne znam,nisam za miješanje. To je izbor naroda Crne Gore,ako hoće da ih Srbi ka raju nek ih ka raju. Ja bi pozvao samo na fer i poštene izbore.
Đukanović je bio uz Miloševića kao i Mijatović...kad će neki Mujo biti ministar policije u rs-u.!?
Kakav promasaj,svi znaju da ce Milo izgubiti,trebao je biti neutralan dok ne zavrse izbori.
Kako ti Denise Bećire izdade Bosnu sa osmopetokolonašima..sigurnost BiH je u Dodikovim rukama,ima ministra sigurnosti i ministre policije u rs-u i federaciji,to ste mu vi omogućili...Đukanović ti je bio uz Miloševića,zaboravio si i to!
Crnogorci nemojte biti izdajnici kao Denis Becirovic.On je predao povratnike njihovim katilima.
Ne kontam,ovako javno dajes podrsku nekoj svojoj simpatiji(neutralan sam skroz oko izbora druge drzave), ali u slucaju da tvoja simpatija ne pobijedi automatski pravis neprijatelja od drugog iako si mozda mogao bar neke diplomatske odnose praviti sa tom osobom od koje bi mogle obje strane imati koristi iako ga mozda ne volis.. tako bi bar trebao neki politicar raditi