Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
denise otidji do bosanskog novog bosanske gradiske bosanskog broda i bijeljine
Ma Denis je buduci predsjednik. Dzaba hejt, dzba spinovanje mjesec dana pred izbore. Ne pali to ovaj put. A i vrijeme je vala da promjenimo.
Ovaj samo Ide kad su koncerti najavljeni u tom gradu provaljen davno… lafo neka podrska nesto smjesno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pisanje pisama u nedogled također
Za razliku od bakira, covjek je najaktivniji u domu naroda. Jedini uz miletica koji radi svoj posao. I za razliku od nekih nije po zanimanju babin sin, vec univerzitetski profesor i nije dobio stranku i nije kandidat radi babe vec su ga ljudi prepoznali. Niti jedne afere za kriminal i korupciju. Dovidjenja i prijatno.
Samo jako Denise 💪
Samo guraj svoje Denise. Ne mogu ti pera odbiti pa botuju li botuju
To podrazumijeva, između ostalog, dovršenje dionice autoputa (Y kraka), dionica Zenica - Zavidovići - Banovići - Tuzla...dovrsenje hahahhahahaaaa
Jel sta porucio
Čuješ li glasove u glavi ? Imaš li situacije da te povremeno oblije hladan znoj ? Imaš li redovne seksualne odnose ?
Ako nekome nije jasno zasto je to Š. Uradio a onda ga mediji kritikuju po nemackoj , e uoravo zato što to jedino “pali “ Ovde na balkanu . Tako su mu rekli da radi . I jedni i drugi i treći … da i treći ( oni što ratuju trenitno ) da da . Svi su zajedno :)
Ti kao neurotični polutan kada legneš da spavaš i budiš se noću ako ne uzmeš terapiju to najbolje znaš . Pozz za tebe od zajeničkog apotekara hahaha
Šalu na strau Bećire sredi se . Vreme je . Znaš na šta muslim :) pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uhljeb 20 godina+
jel ono pda piricka sunce uz njega?? nista od mog glasa.
Treba mu joś 25 godina da nametne prioritet 🤣 luftiguz
Radi Bećo na terenu, biće nešto
Lijepo pricas Denise,ali...jel izgradnja tog puta u nadleznosti predsjednistva??Ne bih rekao....da ne duzim..lijepo pricas,puno obecavas,kupujes glasove laznim obecanjina,sam znas da ne mozes to ispuniti
Bolje bi vam bilo da ste Lani otisli na docek, nego sto hodate bezveze ulicom, svi do jednog, mada vas ne hebu ni 2 posto..
Jedini veći demagog od Željka Komšića u našoj zemlji. Obojica se nemaju čime pohvaliti da su napravili u životu, osim ličnog dohotka preko naših leđa.
Sta su vasi Bakir, Mile i Dragance napravili preko narodne grbace? Pokradene milijarde, katastrofalne statistike na svim poljima i uz to jos nam zaduzili i unucad! Pa kako vam savjest dozvoljava da ovim kriminalcima pomazete da ostanu na vlasti, izbjegnu zakon i djeci vam oduzmu pravo na normalan zivot? Fuj, ovce uboge!
Fino zboriš ali realno ni za 2 mandata se ne može uraditi što je nabrojao.
Prioritet su otvorena pisma ha ya