Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta pravi bezveze pricu, da usvajaju nesto sto se podrazumijeva
A sta ce,mora neku suplju prosipati jer nije sposoban da uradi nista konkretno od cega cemo imati neke koristi.Umjesto da sredi neke investicije,da poboljsa ekonomsku saradnju,da se otvore nova radna mjesta,on se bavi prodavanjem magle.Ali sta i ocekivati od lika koji je citavu politicku karijeru proveo u pisanju otvorenih pisama,a jos malo pa ce Halida Genjca prestici po radnom stazu,iako je mladji 40 godina od njega.
Da ovakav zahtjev uputi Kosovo - to bi imalo logike. Ali to tražiti za BiH, je isto kao kao kad neka ženska tražila od komšiluka da priznaju da je nevina. Tek tada bi pobudila sumnju. Ovo kao da je Bećir htio reći: Ljudi pomagajte, mi smo nesposobni da se o sebi brinemo i da sebe branimo. Ovo su očigleni poeni za Dodika, sad će oni u EU kazati: Pa da Bosna je država na aparatima, možda je vrijeme za "mirni razlaz".
zar nismo nezavisni i suvereni, ili se to treba periodično ovjeravati?
Rumeni misli da to vrijedi 6 mjeseci,kao CIPS-ova prijava boravka.
Ma to će kišobranđija@
Ja idiotluka...
Ne daj se Bećir aga, samo oštro.
Suverenitet je nupitan, Zasto to dovoditi u pitanje!!??
Da je tražio nešto oko mora, pa i da se shvati, ovako teški Šupljak!!!
Aferim, mala primeda, rijec Nezavisna je ostatak kolonijalnig I soc-komunistickom, nesvrstanog svijeta,koju treba izbjegavati, jer u danasnjeg svijetu nema nezavisnih drzava, svjetski poredak je zavisan.
Vratila se BiH u status Kosova pa treba potvrde neovisnosti. Zapravo Kosovo napreduje a BiH nazaduje. Zamisli da ovo pokrenu pred Parlamentom a oni iz nekih inata to odbiju ili usfali kvorum, ispast će da je Italija protiv neovisnosti i suverenosti BiH. Suverenost i ne postoji dok ti stranac išta direktno određuje.
Sta ovaj pravi budalu od sebe. Neka mijenja tuzilastvo i hapsi svakog ko je protiv suvereniteta BiH
HAHAHAHHAHAHAH,ovi samo neke rezolucije furaju,kakvi ublehasi.Eee moj Rumeni,de bolan nesto konkretno,neko ulaganje,neku fabriku zbog kojih ste optuzivali SDa kako ih ne otvara.Zaposli narod,Rumeniiiii,dosta nam je rezolucija,odluka,zakljucaka i ostalih imaginarnih stvari.Daj nesto opipljivo.
Djeci u obdaništu ovakve stvari ne bi naumpale. Pa da ijedan politicar zatrazi nesto da izvozimo,da nam donese novu tehnologiju ili da proizvodnju presele kod nas Italija te prizna kao nezavisnu drzavu i ti trazis da parlament to uradi. Nek svane pa makar bilo gore
Dobro iiii??? Sto ta rezolucija konkretno znaci. Podrzava EU i cijeli svijet neovisnost i suverenost Cipra, Ukrajine, Moldavije, Gruzije.... Pa ima je opet 25-50% zemlje neka samoproglasena tvorevina. I nitko se previse ne sekira oko toga. Rumeni se opasno primio na pricu o deklaracijama, rezolucijama i inicijativama.
Vidio prolazi dobro kod naivnog naroda,pa da i on malo hajruje.Nije tezak posao,nesto slicno kao pisanje otvorenih pisama.Samo me zanima da li ce mu na Klixu na kraju mandata sabirati putne i ostele troskove ovih posjeta,kao sto su Biseri,te da nam naprave listu konkretnih korisnih stvari koje je uradio za drzavu.
Deklaracija na deklaraciju, rezolucija na rezoluciju. Sve do jedne bez ikakve pravne snage i znacaja, ali eto lijepo bildaju nacional-patriJotski ego. A to sto narod svakodnevno patriJotski bjezi iz ovog uckur buregdzistana, e to vec nikome nista
Čovjek koji jedini radi na brendu Bosne i Hercegovine, bitno je stalno ponavljati da se provlači kroz vijesti
kakva rezolucija kad smo clanice UN medjunarodno priznate, trazi da se vrati Srebrenica pod ustavno pravni polozaj ili Federacije ili Distrikt kao i 14 opstina vecinski bosnjacki sa popopiisa 1991
Bosnjacki politcaire pojma nemaju o zivotu traze nesto sto vec immao clanice smo UN a ne traze ono sto nemamo sto nam je oteto ratom i predato od Amera u dejtonu RS-u 14 opstina bosnjacki vecinski ulkucjuti i Srebrenicu,
ovaj prolupao, pa nezavisna je i suverena odavno