Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Denise, sebi ne možemo pomoći, kako drugima da pomognemo
Moj Bećiroviću, u našoj BiH rat kao da je jučer stao na svakom koraku ruševine i paljevine, tragovi gelera i granata i dan danas živimo od sadake i primamo donacije... Nismo u stanju institucije obnoviti i obrazovne ustanove gdje ljudi rade u oronulim objektima... A mi bi obnavljali Ukrajinu!!!???
Kao japan te rusevine i gelere staviti pod zastitom kao historijske spomenike da se ne ponovi, da djeca vide s kim zivimo. Da ne bidu naivni
bakir je za ovog napoleon
Tako je, sve najbolje!
Bravo! bravo!
SVAKA ČAST!
Tako je! Sve podpisujem!
Sve najljepše!!!
BABABA
Tako je, uz vas smo predsjedniče!
Samo naprijed Predsjedniče! Vi gledate široku sliku dok neki ne znaju od entitetskog nivoa da se odljepe!
Tako je!
Svaka čast!
Ma bravo! ne možemo samo na sebe misliti! Mi koji smo pretrpili najgore moramo znati pomoći onima kojima se isto dešava!
Državnik!
Ne možemo stalno tražiti pomoć a ne pružati je nikome, bravo Denise!
Samo naprijed Predsjedniče!