Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas?
Da nije rumeni nego državnik pobrinuo bi se da mu ustavni sud vlastite države sprovede svoje odluke a ne da ovako seljački packe daje nekome drugom.
Visokog predstavnika moraju zamjeniti. Ovog što ga HDZ iz Hrvatske plaća nek vode što prije samo što nije zakuhao u BiH da plane.
Tvoja stranka - SDP, se prva žalila na presudu o građanskoj BiH. O čemu pričaš Bećiroviću? Nećete nama Bošnjacima prodavati kvazi kozmopolitizam, dok nam stavljate omče ropstva.
Glas za trojanere je glas za Čovića i Dodika kao i za Schmidta i Marfija,pa dobro gledajte odakle puše vjetar kada se za nas ne bude znalo u skorije vrijeme.
Covjek koji gubi dragocjeno vrijeme za BiH.Puni autobusi odose za Svabiju a penzioneri pripremaju proteste.Bolje bi bilo da trazis sa Bg i Zg prosperiteta.Nista nije nemoguce sposobnim ljudima.Ni voz nemamo da izlazi iz drzave.
-> rezultat od 30 godina SDA još neka pitanja glavonja? Zivjela TROJKA BIH opet na sceni
bravo,,jedini iz trojke da nešto korisno radi
nazivate trojku izdajnicima a zaboravili ste aferu legitimno predstavljanje
Izborni zakon obavezno mjenjati na način da se PROVEDU SVE ODLUKE Evropskog Suda za ljudska prava. Šmite, ne tarlahaj već radi konkretno, imaš smjernice.
Vratiti ispravno i legitimno ime Bosna za cijelu drzavu. Dodavanje jedne njene oblasti Hercegovine u ime drzave nametnuto je na Berlinskom kongresu. Kao sto se Hrvatska npr ne zove Hr i Dalmacija ili Srbija ne zove Sr i Vojvodina. Zasto je Bosni nametnuta jos jedna podjela i sjeme razdora za njen nestanak
uh, to si trebao Aliji i SDA reći kada je slijedilo priznanje i članstvo Republike BiH u UN i kada se u Daytonu radio novi ustav (dejtonski ustav).
Smidt Covic Dodik Vucic Plenkovic Marfiyu ne.misle tako.Trojanski Izdajnici .moraju Hrvatskom puku dati zasebnu Izbornu jedinicu.Kako Covic kaze. Ili kako ce se to vec zvati.dali HB ili neki drugi vid Hrvatske samouprave.
Nema od toga, trćeg, ništa. Čoviću je to dobro objašnjeno uz saglasnost Zagreba!
Trojka se usutila...sumnjivi su.
obojica globalisti,ne treba ju nam.
Sve treba prihvatit , a ne samo šta Hdz u odgovara.
Radi li mvp Konaković po ovom pitanju ili svojom šutnjom tajno sa Šmitom lobira za HDZ?
Konaković jedino zna otić do terminala na aerodromu i kupit kartu za Dubai ili Budimpeštu i otić autom do Zagreba. To je njegov reon.