Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supljator niko i ne slusa i ne cita sta pise jer je pre pre predosadan
Becirovic je izrazito dosadan govornik. Kao dijete u osnovnoj da drzi/cita neki govor.
Hoce li BiH glasati protiv Irana kada se bude glasalo za ljudskih prava za manje od mjesec dana. Iran je pozitivno glasao za rezolucije o Srebrenici u korist BiH
je li pricao na engleskom?
Otišao si pričati pravim.Onim koji podržavaju genocid u Palestini i jos najmanje 10 drugih.
Licno glasam za Bakira sljedeće izbore.. Objektivno je bolja slika nego robot Becirevic
Bećire, tanak ti je govor.
jel pricao na engleskom posto zna perfekt govorit
Supljator niko i ne slusa i ne cita sta pise jer je pre pre predosadan
Predsjednice posebnu pažnju obratite na snajperistu i ubicu bošnjačke djece iz Beograda. Pokušace da se susretne sa Predsjednikom Erdoganom i da pokuša nabaviti oružje iz Turske. To morate spriječiti po svaku cijenu i upozoriti na opasnost snajperiste i njegovih namjera.
kakve lekcije i nebuloze. Prosloshst ukazuje samo na nepravde. Bolje nabavi dronove , termalnu opremu, anti oklope i signal jammere.
malo jezik zapinje, ali dobro jr pobedio je strah da prica istinu
malo jezik zapinje, ali dobro jr pobedio je strah da prica istinu
159 zemalja okupljenih oko BRICSa ce na summitu u Rusiji diskutirati o izlasku iz UN i foormiranje nove organizacije za medjunarodne odnose. Takodjer ce biti prezentiran novi sustav za placanje umjesto swifta, kao i prestanak obracuna u Dollarima. Umjesto dolara bi se koristila nova kompozitna valuta sa podlogom u zlatu
Šefik Džaferović je za ovoga rumenka lično Ronald Reagan
Pola covjek pola protestno pismo