Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj profesore, slabo ko od đikana može uopće da razumije tvoj tekst
tako je...oni samo razumiju adekvatan odgovor...
Ma pustite nebitne vijesti nego kad će opet korida u Kasahabi da turbo folk bolidi gledaju bolide?? Treba to spojiti da uvečer gostuje i Aca Lukas. Da ga Brajlovići i Kasahaba dočekaju ko Kinga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zaista kao Srbin, ne znam kako smo toliko zglajzali, od tako cijenjene nacije da se dodje do ovog cirkusa i brukanja na sva zvona.
...politicare mi hranimo, oblacimo, skolujemo im djecu, a oni nas i nasu djecu na kraju gurnu u rat, glad, neimastinu, strah itd itd....ovo trebamo svi dobro da znamo i da nam udje u glavu, kada budu sljedeci put htjeli bilo kakve "ratove", bilo koji i ciji politicari...
Becirovic i Dodik grade belaje umjesto ekonomije.Srbi bi se osjecali u BiH prirodno da postoje u zadnjih 25 godina ekonomske delegacije koje bi cesto razgovarale izmedju Sarajeva i Beograda. Mi bi puno bolje egzistirali da Mostar preuzme ekonomiju u BiH.Sluzbeno Sarajevo nikako da shvati svoje potencijale na Balkanu.
Sta se ovaj vuvic uznemirio kao da ih neko ugrozava. stvara vjestacke tenzije nicim izazvan. pravi radikal bosanski.
Sve ove izjave su šupljiranje ako se ne obnovi tužba protiv Srbije! I ovi iz SDP-a pogotovu lagumdžija je potpuno sumnjiv jer je sam izjavio da se vidio sa dačićem(inače to niko nije ranije objavio) a hronološki gledano nakon tog susreta Srbija prva objavljuje da se sprema Rezolucija o Srebrenici!😭
Ovu borbu našeg predsednika drugi vide na ovaj nezahvalni način.
Svesrpski sabor a pozvani samo vučkovi klimači glavom...tu je i Dodo klimo. To ko i HDZ I tumačenje ko je pravi hrvati a ko nije.
Sama činjenica da se u deklaraciji spominje dan državnosti RS-a je napada na ustavno-pravni poredak Bosne i Hercegovine.
osmero djece iz viteza su se na današnji dan 1993. posljednji put igrali, smijali...
Đikani su to
Hiembala vas rezolucija. Nas vode tenikre.
Bosanac Vučić pravi Srbiju po mapi kad su Srbi nastali 1818. Njihova teritorija je samo Smederevački Sandžak, znači od Užica do Beograda, bez Vojvodine i Sandžaka koji je bio Bosna oduvijek do 1912.g.
@sarbon Najprije nauči pravopis, ako ne znaš pitaj Dzeko 3PM, on je profesor bosanskog jezika!!! Hahahahaha!!!
Gospodin Bećirović u zadnje vrijeme pokazuje kako se intelekt može koristiti i pri tome biti na pravoj strani.
Bosna je ćilimima zastrta, operi noge kad hoćeš da uđeš....
poenta je u tome da Rusija mahanjem zastave RS pokusava da iznudi neku razmjenu za krim ili donbas ili te djelove, nemaju nikakav geopolticki ni ekonomski interes u Bosni, kad bi bilo drugacije onda bi stvarno mogli ocekviati da se Bosna brzo rjesi od strane zapada a posto znaju da rusi nemaju nikakv interes oni pustaju da bosna bude podjeljena jer im je to interes zapadni da ostnae kriza i upravljaju krizom a znaju da je bosna orkzuena nato i da je njihova
Samo Ameri , naravno ako budu htijeli , mogu ovo sve riješiti , uvesti Zapadne zakone i standarde , i zemlju odvesti u Eu i Nato..Sve ostalo je agonija , a ni sukobi nisu isključeni , nažalost...,😡🤬...
@Formula Ja sam prijavljen u Zagrebu gdje posjedujem nekretninu i primam mirovinu ali kad sam dobio mogućnost da dobijem osobnu kartu RH sa adresom iz BiH odmah sam ju uzeo, zato što mogu glasovati na lokalnim izborima u BiH, jel' ti sada jasno?!