Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj necemo dozvoliti???? A sta si ti to konkretno poduduzeo da sprijecis ponovno iskrivljivanje historije??? Da li si kao Predsjednik drzave pozvao tog Schmitlera na razgovor??? Da li si pozvao clanice PICa na razgavor??? Nisi, niti ces. Mlatis praznu slamu.
Ne kaki najzasluzniji je zajedno sa Zlatkom Lagumdjijom za donosenje rezolucije o Genocidu u Srebrenici, bolje pitaj sta je Bakir uradio ovo je sve plod njegovog vodjenja politike
Ovaj pogodio pravo u sridu.To i jeste poenta.da se izjednace oslobodioci branioci sa agresorom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje je Murphy? Šta kažu u američkoj ambasadi? Naravno ne javlja se, Oni su naredbodavci dotičnog.
Ovaj pogodio pravo u sridu.To i jeste poenta.da se izjednace oslobodioci branioci sa agresorom.
Zavada Bošnjaka sa MZ je i te kako prisutna. Izjava Šmita je nabacila loptu toj jednoj propagandi koju vodi SDA. Šmit bi morao objasniti sta je mislio pod izrečenim. SDA će sve učiniti da se sve okrene protiv onoga ko ih je smijenio. Mogući su neredi i MZ bi morala biti odgovornija. SDA je kriminalna organizacija i masa krimosa stoji iza iste.
Smidko je uzurpiraao svoju funkciju. Niti je pravovaljano izabra niti je strucanjjjn
Nemoj pajserom Denise... smiri se, imaš porodicu i uspješnu karijeru, top platu i razne dodatke, plaćen mobitel, laptop, novu limuzinu, savjetnike, sekretarice, nemoj to upropastiti za raju!
Šmidte.. djeci i unučadima prisustvovao na sahranama...neće ti proći, da postoji milion hdzova, a ne jedno
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu,pa gle, što ja znam, malo od naprijed malo otraga , pa ti vidi, samo nek vam bude lijepo
Tvoju I sve I jedno hrvatsko dijete
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Molim sve BH patriote da se suzdrže od nepromišljenih poteza, jer i MZ svo vrijeme radi da bi ih izazvala.
Dajte im KIĆU (onog malog iz crtanih filmova)pa se mogu poigravati,pa nemože
Cuj necemo dozvoliti???? A sta si ti to konkretno poduduzeo da sprijecis ponovno iskrivljivanje historije??? Da li si kao Predsjednik drzave pozvao tog Schmitlera na razgovor??? Da li si pozvao clanice PICa na razgavor??? Nisi, niti ces. Mlatis praznu slamu.
lignja koju niko ne dozivljava
svi pred OHR i onako u masi na bosanski način ispratiti Šita iz BiH ili ova vlast trojke MORA tražiti da se ovaj visoki predstavnik zamjeni jer je pokazao strašnu pristranost HDZ-u i narušava mir u BiH.
Fahro mu mora reci da se javi
Ljudi od ove trojke nema ništa kao ni do sad nego svi pred OHR jer kap je prelila čašu.
Nek si mu iti napisao onaj rekao taj zlocasti mister Smit. Perom ga Becire.