Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da nekog zaboli šta su oni prekinuli, isto kao da Živinice prekinu odnose sa ambasadama... Postoji samo država BiH koja odlučuje vanjsku politiku ⚜️
Hahahah ,Lidl se otvara u Zivinicama vidis da su bitni 🤣🤣🤣
Dok Dodik zabavlja i okupira pažnju svima svojim standardnim ponašanjem , na drugoj strani HDZ dobija polako što želi , a bošnjak samo laprda u prazno.
Bravo beciroviću
Gdje češ na brata Dodika . Baš si pravi Denis vragolan . Pa da ti nije Mileta , šta bi uopće laprdao , od znanja ne bi mogao ni kiflu kupiti a kamoli da se sa mladom šepuriš po nekakvim prijemima koja izmišljate samo zbog samopromocije . Uostalom , 99% vas ( ruralci iz sva tri plemena ) što se 20,30 godina vucarate po funkcijama je najgora država u Evropi . Fuj papčine naduvane .
Reci Dena ovom neobrazovanom balvanu.
ONI SU DOKAZANI PRIJATELJI TEBE BEĆIRE I TROJKE KOJE SU NASILU DOVELI NA VLAST - NE MOŽE NEKO ISTOVREMENO BITI PRIJATELJ UZP-ovima I BOŠNJACIMA.
Bečirović...pencilin za dodick-a.
opa, becirovicu narasla kicma
Srbi pametni! Svaka cast! Amerika nam je drzala embargo na oruzje. Znaci drzali nas da umiremo bez otpora… Ovdje puna podrska braći Srbima. Trebaju Bosnjaci da se ujedine sa Srbima i da otjeraju ove lazne korumpirane americke pijune!!!
A i Bećirović je bitan ko gaće u pornići...
Čovjek prekida odnose koje i nema, ne da da mu uzmu ono što nije njegovo. Pa Dodikovo srednje ime je Paradoks!
Prekida diplomatske odnose koje nikad nije ni uspostavio!? Odoh se i ja razvesti od Emily Ratajkowski. Jedino će nam faliti šege kad ovog ratara vrate na oranicu.
"Sjedinjene Američke Države i Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske dokazani su prijatelji države Bosne i Hercegovine, koji u kontinuitetu pružaju podršku stabilnosti, sigurnosti i ekonomskom napretku naše države. Mozda bas zbog toga.
Denise ne talasaj....u potpisu adzijaa,fortica i kvazi nermin
U Americi zastave na pola koplja dan žalosti , ne znaju kako će dalje moći se živjeti bez odnosa sa rs
U američkoj ambasadi nejasno im šta se prekinulo kad nikad nisu ni imali odnose sa entitetima