Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Becirovic...
Smidt i Satller rade protiv BiH.
U meduvremenu nametnutog premijera FBiH Nikšića krste na svečanosti koju je priredio sef Sarajevske trojke, Covic,povodom otvaranja novog ureda hrvatskih posti u zapadnom Mostaru Pop je osvestao ured ,a Nikšić u prvom redu do popa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovdje sve botovi. Sta vi ocekujete od nas Bosnjaka/Muslimana, koji sute i trpe, poslije svega sto se desilo devedesetih. Srebrenica, opsada Sarajeva, rusenje Starog mosta, bjesomucno granatiranje likevel strane Mostara, logori Heliodrom, Dretelj itd. Jeste li nam ikada pruzili ruku pomirenja? Nastavljate da nam rasturate jedinu drzavu!
Ruku pomirenja ti mogu pruziti ja, 80% mojih sunarodnika nece nikad, uceni u kuci da im isto misle onaj sto jede s njima i onaj u dzaku ispod stola. Tako je - kako je.
A Hrvatski Narodni Sabor nikome ne smeta izgleda? Godinama postoji, Bozo Ljubic, Zeljana Zovko sjede u oba parlamenta i to je ok.
PRORUSKI SABOR
Narod se pita i nikad zelja jednog naroda nece nadjacati druga dva jednostavno tako hajmo sad navijati za Tursku
Prpa a tresu se čega? Slobodan svijet druze Bečo, vidi Ukrajine svaka slicnost je ocigledna
Bravo predsjedniče
Dodick i ekipa otjerase sve iz drzave, boreci se za sebe. Ko zadnji izadje neka ugasi svjetlo. Taj kriminal ukorijenjen u narod poslije rata i patnji, ocistiti ne moze niko. Sad ce oni za dva mjeseca o miru pricati, pa malo o ratu dok izbori ne zavrse, kucati, moliti, osmjehe dijeliti, onda u jazbine i narod poslati u agoniju, trbuhom za kruhom, do drzavnih izbora.
trazimo pomoc od onih koji otvoreno kazu da su zrtovali Srebrenicu Holbrook "bio sam pod instrukicijom da zrtuvjem Srebrenicu" https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE a one koje su stvarno pomagali Iran i Pakistan ne pozivate, to taj iskompleksirani bosnjo koji se klanja onima koji zna da su mu narpavili zlo i to odvoreno govore otvoirte snimak ljudi a napada one koje su jedini pomagali,
pogledaj slikee. tu su svi ovi stranci al ni jedan ga ne gleda u oci hahha, znaci pricas zidovima... kad su strane istomisljenici to prsti od pogleda i osmjehaa
Opet neki prpa naslovi i kmeeee! Tužakaju se zapadu, belesi
Ne znam, ja bas imam alergiju od ovog tuzakanja strancima koji fakticki i ne pomazu Bosni evo vec od Dejtina 29 godina. Jednostavno ne zele nam dobro jer su nas projektovali za radnu snagu u svojim drzavama. Becirovicu dogovarajte se kako znate u kancelarijama gdje vas je birao narod!
Džaba vam Kvinte,Sattleri i Schmidtovi!!!Kad se njima prohtije,oni će zakuhati!!!!Opet će narod popušiti jer hebe se njima za nekom Bosnom i Hercegovinom,to je jednostavno tako!!
Beća je jedan od najjačih, ako ne i najjači predsjednik RBiH kojeg smo imali. Ovo je putokaz kojeg naredni može i treba da slijedi
Kao Bosnjak prije bi pozvao sve Bosnjacke i Gradanske stranke uz parolu use i u svoje kljuse, a ne bjelosvjetske olose koji rade protiv BH i Bosnjaka
Ovo su zadnji trzaji opštine rs i Smederevačkog Sandžaka (tzv. srvije). Uskoro ide vraćanje Republike BiH. Krece ubrzani prijem Republike BiH u NATO. Kreću NATO operacije kao 1999. I oni to znaju. Ti procesi se više ne mogu zaustaviti.
Sanja li ili znas
Ovo je potez godine! Bravo Becirovicu
Bravo Becirovicu, jedini od ovih iz trojke da nešto konkretno radi za državu