Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga hapsiti SIPA an ne da čekamo sedaku iz EU, čovjek vrijeđa radi sta hoće a naši idu u koaliciju sa njim. Naša je greška što ovakav otpad ima prostora da se bavi Politikom. Da smo mi ozbiljan Narod bio bi on davno u zatvoru, ali nažalost 90 % rs-a je kao on zaostali i nacionalno prazni.
Jeste neozbiljni haha
Nemoj kukati sad ,kada ste ganjali fotelje uzimali ste đikana za koaliciju Sad nek nas sve guzi a i svoj narod svakako
mir nije problem,investitori ga ne primjete
Jadan se dodvorava bosanskim pateiotama, ljudima zatrovanim mrznjom
ojjjj glasao sam za ovog kloca al samo sta radi lik kmeci i kuka. da stvar bude gora non stop daje medijski prostor i paznju onom de8elom govneu iz laktasa
Tako je Zivio mir i bratstvo i jedinstvo foteljasa sto dogurase i do rusenja institucija ustavnog poretka
"Pozivam i Tužilaštvo BiH da u okviru svoje nadležnosti, pokrene pitanje krivične odgovornosti Milorada Dodika" Ne razumijem zasto bilo ko mora prozivati tuzilastvo da obavljaju svoj posao!!! Ukoliko ne rade ono sto bi trebalo i zasto su preplaceni, zasto ih se ne smjeni i postave druge sudije koje necemo moljakati da djeluju.
samo napred dodo
Tele na livadi na aparatima kad vidi ovaj pogled i spodobu !!!!
Sto kukas strancima ako je kaznjivo po BiH zakonu. Gdje su vam institucije koje ga trebaju kazniti. Ser.m vam se u drzavu u institucije na vas i na strance skupa. Parkiras nepropisno eto ih lete da napisu kaznu. Pa covjek udara na drzavu godinama ebo vam pas mater tu sliniš strancima da ga kazne.
Neka ugrozi taman da vas se riješimo.
neće ga oni nikad uhapsiti.on radi po njihovom nagovoru.sve je to povezano.plenković,Čović,Dodik,Vučić,sa svim strancima.samo ovi naši nisu svjesni da se i njima jama kopa.misle da će tako lako proći kod stranaca.korupcijom i što ih kupe sa ikonama i nekakvim nagradama.
Bećirević radi ono što najbolje zna - piše pisma.
pogrešna formulacija. treba zvuciti ovako: ako ga vi ne zaustavite za 7 dana, MI cemo onda! birajte!
pa u pravu si..uslovljavat kao Čović.
E moj Becirovicu,komme se ti obracas i trazis da ga sankcionisu?To su svi oni koji ga podrzavaju i podsticu sve njegove aktivnosti.Samo U javnosti reda Radi povremeno izraze zabrinutost a iza Kulissen mu govore da nastavi Jos zesce.