Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo lako ovakvim potezima Dodika država može iskoristiti pravo i situaciju promijeniti u svoju korist, to jest pravno da je Dodik srušio dejton i vraća se predhodno stanje Republike Bosne i Hercegovine.
910 glupson zato što je dejton sporazum, ukoliko se ne poštuje vraća se stanje prije dejtona naravno ako dovoljno izlobiramo Amere da se odreknu svog djela! A ostalo što pišeš ti je nametnuo Marić koji sa smijehom podvaljuje priču srbima i kaže jedino su oni dovoljno glupi da vjeruju u ono što ja propagiram!
Saopstenjem ga Denise
Izdajnik Konakovic otisao u Zagreb i pozvao HR vlast da dodju u Sarajevo i raspravljaju o unutrasnjem pitanju BiH i izbornom zakonu kojim se namece aparthejd sistem tj. izbacivanje covjeka za kojeg glasa 300 000 ljudi a ubacivanje plemenskog vodje sa 150 000 glasova
dodiče, stići će te denisovo otvoreno pismo
Ne treba se ovdje upinjati puno.Jednostavno,ako Srbija i Hrvatska imaju svoju imovinu,što to ne bi mogla imati i Bosna i Hercegovina. Pozdrav seoskoj loli iz Laktaša.
Uopšte ne mora padati na Dodikove izjave. To samo bezveze. Kod svi odluka u RSu se treba samo redovno otići na sastanak kod Palmera, predstavnika SAD za geostrateška pitanja na zapadnom balkanu, egejsko more itd... On i Sattler dogovore sve i onda se donose odluke. RS tu nemože ništa.
Mi smo samo gosti na ovoj zemlji. Prije nešto više od 600 godina silne Osmanlije tako uknjižile i gotovo 500 godina smatrale svojim. Došla velika Austrougarska i dvadesetak godina knjižila kako je htjela. Jugoslavija pod raznim imenima knjižila osamdesetak godina. Sad Dodik evo hoće da knjiži. Knjiži Milorada kako hoćeš, papi trpi sve, a fB dragom sa sobom ne možeš nigdje odnijeti metar ove zemlje bosanske.
Tako je Denise, reci mazlumu
Denise, hvataj se djela pusti teoriju.
E nek su mu reko’… umro je od straha
Becire SDP je otisao sa SNDS i HDZ u koaliciju podrzao ljude sa crne liste u razbijace drzave. Podrzali ste jos vise naciibale podjele sa schmidt i izbornim zakonom. Vi niste vise nikakva gradjjanska stranka neko lice SDA. Prevarili ste glasace vise nego iko. Mogli ste u opoziciju sa opozicijom u RS i nebi bilo dodika i defacto covica. Bakir je historija.
Eh kad bi se tako saopstenjima i reakcijama vodila uspjesna politika
Ne kontam ove poruke preko medija osim za glupe narodne mase...odes brate u banja luku, pokucas na vrata dobar dan-dobar dan i kazes mu to sve, lekcija iz historije, ustavnog prava itd., pa kao na djecijem igralistu pokoškajte se sta fali..nemojte narod gurati u rov a vi u parlamentarnu klupu ili trezor
Kakav je ovo Mlakonja !
Otvorenim pismom ga Denise
Ma zna Dodik DOBRO da je drzavna imovina- DRZAVNA itd. No, on je u VELIKOM BELAJU i pokusava zabaciti udicu nebi li mu uspjelo da ZAGOVNA a I to mu je CILJ. NEZNA VISE STA CE URADITI SAM SA SOBOM JER IMA VELIKI NEMIR U DUSI PA MU SMETAJU KRITIKR NOVINARA I NARODA
nastavak- pa zeli uvesti u zakon o uvredama sa drakonskim kaznama. Nema kud došlo mu je do guše. Nema mu Bakira i sl.
dodik neće ništa uraditi, vadi se na izvorni dejtonski ustav ali hoće da piše novi ustav rs što je ilegalno i time automatski poništava trenutni ustavni poredak bosne i hercegovine sa dva entiteta.
Ovdje je igra rijeci, treba razjasniti pjmove: Imovina, Vlasnistvo, Suverenitet. Istina je da su (drustveni) kasnije drzavni pravni subjekti po Dejtonu pripali Entitetima, ali ostala dobra koja nisu imala pravni status, I nije I'm odredjene namjena (katastar) nisu data Entitetima, ves su I dalje pod Suverenitetom BiH, I sa njma raspolaze I upravlja SUVEREN (Institucija Nacionalni Parlamenta BiH). Treba utuziti Geodetske Upravu RS-a koja bespravno knjzi Katastarske Cestice.
SAMO SE VI, BEĆIRE, UZDAJTE U TZV. MZ I DODIK ĆE SA SOBOM ODNIJETI RS. U DANAŠNJEM SVIJETU NE VRIJEDI PRAVO, MORAL, NORME - VRIJEDI SAMO TO KOLIKO SILE IMAŠ DA TO ODBRANIŠ. NA ČUVENOM SASTANKU SA STALJINOM NA JALTI, NEMO JE REKAO STALJINU DA SE VATIKAN NE SLAŽE SA NJEGOVIM PRIJEDLOGOM PODJELE EVROPE. STALJIN GA JE NAMAH UPITAO: "A KOLIKO TAJ VATIKAN IMA DIVIZIJA?"