Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vadi
Baš ne vadi, nema šta... A je li Hrvatska prijetnja?
Ah još jedno otvoreno pismo. Nema on adute, harizmu i inteligenciju za vođu, možda u obdaništu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Državnički! Ovako se zastupa i brani država.
Brani od koga? Nema nama spasa
Denis kukao, a ne držao govor
Kako kukavica ne smije spomenut Hrvatsko uplitanje u unutrasnja pitanja Bosne i Hercegovine.
Nas Predsjednik stiti vitalne nacionalne interese nase drzave
a ugrozu od hrvata ne smije da spomene?
Samo sto mi Bosnjaci necemo da kazemo sta je problem svega to je Dejton a zna se ko ga je napravio, drugo procitajte taj dejton postoji paragraf o speicjaljnim paralelnim vezama RS i Srbije tso je absurd ne moze drzava i entitet da imaju specijalne veze, ali eto tako su nas nagradili nasi savenizi sa zapada, znam da zvuci smjesno kad to kazem jer znamo da su napustili Srebrenicu i unistili Bosnu ali neki se tako ponasaju
Becirovic bolje da se bavio stradanjem nevinih u Palestini i Libanu. Ili je i ovde cekao da mu SAD daju signal da udari po Srbiji nakon sto je predsednik Vucic indirektno prozvao SAD u govoru u UN. Becirovic se brine za muslimane, ali samo dok mu SAD ne naloze da podrzi Izrael.
Apsolutno je netačno da deklaracija svesrpskog sabora bilo koga ugrožava, već isključivo donosi jedinstvu srpskog naroda, što mnogima izgleda smeta.
Sto ne pravite u americi ovo? Ima vas i tamo?
zamisli kad bi svabe odrzale svenjemacki sabor. Sama ideja o odrzavanju takvog sabora ugrozava drzavnost. Ili zamisli da turci odrze sveturski sabor koji se proteze kroz pola evrope itd. To je ocito pozivanje u rat jer se vrijednost etniciteta stavlja ispred drzavnosti. Jedino ko je jos uvijek zaludjen etnickim vrijednostima iz 90tih ne vidi problem
Moze li Becirovic malo da istrazi sta je potpisano u Dejtonu ili je spreman samo na lazi i izmisljanja kako bi optuzio Srbiju. Mozda ce sutra biti spreman da zrtvuje svoje sunarodnike, napravi laznu pricu kako bi SAD udarila po Srbima. Jedan takav scenario je odradio Alija.
Alija je bio igrač DB iz BG nema on ništa sa nama! Možemo ga i trampiti za Tita ili ga nosite gdje vam je volja
Svesrpski sabor ne ugrožava Bosnu i Hercegovinu.
Becirovic bi mogao da se priseti da je Srbija resavala probleme BiH bas zato sto je Republika Srpska jedan od entiteta i zato sto predsednik Vucic postuje sve one kojima su ideal mir, sloboda i samostalnost. Najzalosnije je sto je do problema doveo bas Becirovic apsolutnom nezainteresovanoscu za obavljanje svog posla.
Na naš novac nisu baš gadljivi.
Kad primaju pomoć Srbije, to je ok.
Srbija ni na koji način ne ugrožava BiH.
U Bećirovićeve gluposti ne veruje ni on sam.
Becirovic bi trebao da shvati da povezivanje Srba i stvari definisane u deklaraciji nikako ne prejudiciraju bilo sta o teritorijalnom integritetu BiH. Ali Becirovic ima agendu da pravi srbofobiju.