Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako podržavam Trojku, smatram da je ovo čisti populizam - predsjedništvo nema nikakve ingerencije nad izgradnjom infrastrukture! Obećavaj nešto iz resora za koji se kandiduješ!!!
Svaki zakon prijedsjedništvo mora potpisat !
Samo podjele Bosnjaka! Kad sdp i nasa stranka osvoje vecinu u srpskoj i zapadnoj hercegovini, dobit ce i ovi moj glas u Sarajevu! Dotad samo SDA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodjes u Bihac, pojedes, popijes, odmoris malo. Kazes da ces ulagati, praviti, ma sve… Onda odes za Sarajevo i zaboravis cijeli USK sljedece dvije godine. 🙂
Dosao lik na Una Regatu i slikao se u masi. Imas li trunke srama vragolasti Denise ??!!!
Kreten došao na Una regatu i uletio među gužvu da uslika se. Fol narod došao zbog njega.Ovakvo nešto ni od zlatobradog nismo vidjeli. Marš nazad Denise nećeš na bišćanima poene kupiti ! ;)
Ovaj poceo prepisivati od baketa, obecanje ludom radovanje
Jedini kandidat koji je elokventan, akamedik koji moze predstavljati sve nas na najbolji moguci nacin. Bravo, definitivno imas moj glas Denise!
Joj ovih crvendaca :)
Bravo Denise, naprijed do pobjede 💪🏻
Predsjednik koji će zasigurno napraviti promjene. Bravo Denise, do pobjede.
Uhljebi
Denise, ti si adekvatan primjer dobrog lidera kakvog nasa zemlja treba, obrazovan, pametan i covjek sa vizijom. Samo naprijed hrabro.
Ali da ti i 'oti' 'udarnici' iza tebe idu na mistriju, fangu, mješalicu, lopatu... A mi malo da u vaše kancalarije...
Bakir uzima sve glasove, uspio je nametnuti teme iz proslosti Bosnjacima, i naravno teme paranoje i napada na manje brojniji narod. I to ce biti sasvim dovoljno za bosnjacki puk.
Narod koji ne zna i ne čuva svoju histororiju je osuđen na nestanak...
mogla je trojka naći nekog uspješnijeg i ostvarenog u poslovnom životu kome bi ljudi vjerovali od ovog uhljeba i demagoga
Čovjek otišao u Bihać na dan kad je Una regata, kad je grad pun ljudi. Na slikama insinuiraju da je to narod izišao da podrži Bećirevića. Lol
Povezujete i posjećujete je svake 4 godine.
UBLEHA! PREDIZBORNA ŠUPLJA!! IDI BOLAN NEŠTO RADI 25 GODINA SI NA BUDŽETU!