Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Referendumom se narod treba izjasniti hoćemo li u nato a ne da nas zbog svojih ličnih ambicija gurnu u kakve ratove za račun zapadnih politika
Pricaj ti o Nato integracijama,a ljudi ti u pola drzave slave svoju drugu drzavu.E moj Denise....
BIH = NATO 🇧🇦
Bećo ima najzgodniju żenu u presjedniśtvu, yebi ti to. Ja Komśijinu I Dodikovu źenu nism nikad ni vidio?! Doduśe on ako koga kara kara Cvijanovićku. Nije sigurno da hin kriju śto su jebizovne.
Kome bi se stavili na raspolaganje: -Katici, Campari, Forti, Becirovicu -Muderrisu, Tigru, Naseru, Dudakovicu
Brate, zar moraš to i pitat. Samo dodaj i Ljiljana Komšića u tu drugu grupu. Sa njim bi i u vatru i u vodu.
Aferim
kakve crne nato integracije...nebitan si Denise malo je reci
Bitniji je od bakira novalica i onih respiratoraša kojih vise ne odlucuju.
Ovog covjeka treba neko povući za rukav pa mu u ćošku prišapnuti da nije više opozicija nego prvi u Bošnjaka. Ja ozbiljno sumnjam da je on toga svjestan.
Na kojem jeziku su diskutovali NATO integraciju? Denis jedino zna ruski.
Šest ljiljana vezenih u zlatu . . .
jbi me ako ovaj zna sta radi