Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Denise, imperije padaju, a historija pamti! Biti na pravoj strani!!!
Saudija,Turska,Egipat,..su čvrsto uzIzrael
Ako RS moze stvorit Drzavu u BiH koja postoji od davnina,kako Izrael moze u Palestini koju je uteo pomocu Zapada i SAD-a?!? Koja budala
Ako iko na Balkanu ima za pravo kritikovati Jevreje,to su kao kolektiv Bošnjaci muslimani,jer su jedini spašavali Jevreje u toku II svjetskog rata,na ovim prostorima.
treba uvijek biti na pravoj strani
Izrael na granice prije 1967.god. i miran bliski istok.
Sve dok se ne formira nezavisna država Palestina, tamo nece biti mira. To je cijeloj planeti jasno i Zapadu je bolje da se ukljuci u pregovore oko utvrdjivanja granica.
Svaka cast predsjednice VELIKI si covjek i INSAN 🇵🇸🇧🇦
Bolje bi njima bilo da zive u jednoj drzavi. Imamo iskustva u Bosni sta znaci razdvajanje naroda po etnici!?Status quo, rat moze da bude kad god lider pozeli od nekog tkz konstitutivnog plemena.
Isto da ti kaze neko ubrzati proces stvaranja r sprdske i federacibe /BiH koji si ti balvan
Pravi predstavnik Bećirović
Ako 99 posto palestinaca ne podržava Hamas to je lako riješivo. A pošto podržavaju Hamas koje je u stvari teroristička organizacija onda se tu nema šta dodati.
Sta rjesivo. Znas ti da je ta skupina naoruzana. Kako mislis ti da to izvedes ?
Rusija za Palestinu, a fašisti za Izrael.
Upravo tako, jedino ispravno rijesenje je postojanje dvije drzave.
Red bi bio i da se mvp sastane sa ambasadorom Palestine ali možda bi se Marfi naljutio pa neće
Ko li ovdje koga žali,kome li je više prijao zagrljaj🤣🤣