Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledajuci, Becirovica docekuju uz sve drzavne pocasti gdje god da dodje. Ne sjecam se kad je neki drugi clan Predsjednistva posjetio ovoliko zemalja i bio primljen na ovakvom nivou. Uporedite npr.sa predstavnicima sva 3 tora.
I sta narod u BiH ima od njihovih ekskurzija
tako je.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bake najdalje sto je otiso do neuma
Ne vidim nikakve pozitivne rezultate rezultate Narco Cartel troje, osim da stanje u državi nikada gore nije bilo, sigurnosno, financijski, ekonomski, drugim tiječima sve je u rasulu. Zadužili nas 6 milijardi za godinu i po a od tih 6 milijardi jedino je Kahasaba dobila par žuća...
Jedina svjetla tacka kod Trojanera.
Pogledaj Milorade kako se docekuju predsjednici drzave, Bosna je bitan faktor u globalnom poretku. Ja na tvom mjestu se vise ne bi sastajao sa Putinom, bez ikakvog doceka, cekas ga u hodniku i onda nece covik ni da te gleda dok se rukujes s njim ;)
Nažalost, predsjednik Italije malo ima uticaja na ovakva pitanja. Premijeri i vlade se pitaju, odnosno parlamenti.
Sjecam se da je i Bake jednom bio u Neumu, pa jednom u Istanbulu pa je cak jednom i u Brisel nesto iso
a sastanak sa premijerkom Meloni?
Hocemo li traziit nesto konkretno da nam se vrate i Srebrenica i 14 opstina vecinskih Bosnjackih ili to nesmijemo traziti od nasih Zapadnih mentora, koliko oni odrede tj 23% toliko vrijedis
Bravo Becirevicu lobiranje lobiranje i samo lociranje ...recept za USPJEH !!!
Šta kaze Meloni?
Crveni tepih, pocasna garda, konjica, vojni orkestar, sve blista. To govori da ga druge zemlje uvazavaju.
hahaha dje dodo... koji krkan pravi bosanac bosanceros
Ja sam parac ovog uhljeba i na cijeli rat sam proveo na Koridoru u tranšeima i rovovima punim vode ,dva puta ranjavan, dok se ovaj korzirao po Tuzli sa ganc novom uniformom a da nije bliže ood 30 kilometara od fronta bio. Sutra da se sve to ponovi, opet ću ja u rov a ovaj će da se korzira sa ostalim tuzlacima, kao što su i prošli rat.
Ništa nikome ne vjerujem, obećanja lu..m radovanja.
U se i u svoje kljuse, tuđa ruka svraba ne češe..
ja sam SDA-ovac, ali SVAKA CAST DENISE. Bakir i Sefik skoro nikada nigdje nisu putovali i lobirali kao ti. Bravo Denise.
Ti si SDA ovac koliko i Vojin Mijatović...
Sve cestitke za sav rad trud
Samo naprijed Denise
Jedan covjek, jedan glas!