Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pošalji otvoreno pismo
Pa kako otvoreno pismo svoju biračku bazu tj Bošnjake naziva plemenom. Na popisu 2013 bilo je 2% ostalih i sad očekuje da ga to "pleme" ustoliči na mjeste predviđeno za Bošnjaka a on tvrdi da nije Bošnjak.
Nisi ni ti ništa bolji. POPULISTA
ovaj isti kalimero - kralj ocitih ali nebitnih cinjenica
Reci nam Denise kako ćeš izaći na kraj sa separatistickom politikom kada uđeš u predsjedništvo. ....
Ovo poprima ozbiljne razmjere... Denise od mene cestitke uspio si izazvati sve SDA profile na klixu... da te blate... Pisu i neki koji nisu slova napisali ima 2,3 mjeseca 🤭
Svi ste vi neki organ ⁉️
Bake je pusiona na ovim sad izborima
Zbog ovakvih levata ta nekakva opozicija me opet natjera da glasam za Bakira...
Bakir se sam svrstao tamo gdje su najgori u društvo Dodika i Čovića. Dvojac koji je obilježio najmračniji period BiH . Istina je da sva trojica isto misle da pljačkaju narod i da se međusobno optužuju , a narod se treba zavaditi dok se oni bogate.
Nikad on nemože i isti kod s njima, nikada. Samo Bakir vodi državotvornu politiku
Zabrini se denise nije 8000 malo kad kane
a ti si Dodiku poklonio Zakon o prebivalištu i zauvijek zakovao povratak izbjeglica u RS.Ma hajde žutljokljunac ,šta si konkretno uradio osim što si na bvudzetu 25 godina i pišeš neka pisma
Jel to opet neko saopstenje.Kakba si ti lakrdija od politicara.Pisti bolan oubiljne ljude da se bave visokom politikom.Ti si svoje pokazao zakonom o prebivalistu.
Nek si im se nagovorio? I to je domet kandidata nekoliko mjeseci pred izbore iza kojeg stoji 500 stranaka? Nivo stranke BOSS iz 2010. godine. A kandidata i qarine
Pa kako otvoreno pismo svoju biračku bazu tj Bošnjake naziva plemenom. Na popisu 2013 bilo je 2% ostalih i sad očekuje da ga to "pleme" ustoliči na mjeste predviđeno za Bošnjaka a on tvrdi da nije Bošnjak.
Bakire, Predsjedniče....
sta vam niye yasno . zbog pomenute troyke sviyet nam se smiye , ovakva politika odgovara samo krezubim papcima . zato ima da vam bude Denis predsyednik .
Eto ti nebi išao da te ko pozvao... I nisi reagovao kada je trojka išla u amwričku ambasadu na instrukcije, to ti normalno jel da... Muka mi je više od vaš kvazikvislingla, ludi narod hoće sa konja na magarca...