Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini iz ove trojke da nešto korisno radi
nevjerovatna je upornost srpske politike u tome da konstantno provocira bosnjacku populaciju, steta po mentalno zdravlje je strasna jer najmanje 10 godina mi zivimo provokacije pa skoro na dnevnoj bazi, dok istovremeno hrvatska strana koristi ovu situaciju za guranje svoje agende, tako da kao rezultat imamo isprepadanu i zbunjenu bosnjacku populaciju koja misli da ce konstantnim popustanjem zadovoljiti srpsko hrvatski faktor a u biti rezu granu na kojoj sjede
Od samog pocetka rata sve zaracene strane su vremenom stekle svoje nacionalne heroje i nazalost nema tog Smita koji to moze svojim autoritetom ponistiti ili proglasiti samo jednoj strani pravo na heroje.
Pa zar je taj Šmit još u Bosni???? Ja iskreno njega od neustavnog nametanja trojanera vidio nisam.
OTVORENO PISMO SAMO TUZIKA G....
Ovi iz Trojke dvije i po godine pozivaju Šita da reaguje a ja jedinu teakciju koju sam vidio jeste njihovi neustavno nametanje i namještanje izbornog zakona HDZ u tokom izborne noći. Ovi Trojanci nisu svjesni šta ih čeka u Oktobru.
Vlada bez imalo karaktera i obraza kupuje auta daju 1.5 miliona za luksuzna auta a djecu im liječe SMS-om
Šmit je zadužen samo za SDA, da odmah poskoči
Narod treba da vas pošalje u zaborav na sljedećim izborima.
Denis radi dobar posao a i zena mu je reprezentativna i njega opet treba birati kad za to dodje vrijeme dok niksic treba da ide u penziju i vise nikad da se ne upise niti na jednu izbornu listu
Najbolje da nam naredite kako da se cesljamo
Neka smijeni Becirevic, što Smit, nema sreće ako se na silu nameće bilo šta narodima pa i mišljenje o ratu, svako ima svoju istini i tako mora ostati.
Ni komentari vise ne vrijede!!
E boj bošnjo, švabo ima svoju agendu, a imas li je TI?
A šta ti trebaš Rumeni))))))? Možda još jedan mandat??? Velika 0 za tvoj ukupan rad I doprinos društvu!!!
A ako za poredimo sa fikusom ili sefikom ili kako se vec zove, Becirovicu ide čista desetka....