Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP misli na konto ove posjete navući 4-5 posto glasova od isključivo bošnjaka a skrivate se iza armije kad vaš igor stojanović onako popljuje jedan bh konstitutivni narod
Koga to od bosnjaka zanima turska na taj nacin?
Da su Turska i Erdogan htjeli i mrvicu uciniti za Bosnu, mogli su kad je zapad od njih za Svedsku trazio zeleno svjetlo za ulazak u NATO. Ali pitam se, je li iko iz Sarajeva to i upitao u Ankari. Mozda i bolje sto nismo na zapadnom kolosijeku iz ove perspektive danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Denise O KOJEM Nato putu TI PREDIZBORNO PRIČAŠ, NISMO BAŠ SVI NEOBRAZOVANI! Možeš vala pod ruku zajedno sa Konakovicem sto se tiče POPULIZMA I FLOSKULA,jer i on je izjavljivao FLOSKULE da BiH moze do 2030 uci u EU.Crna Gora je u FAZI OTVORENIH PREGOVORA od 2012.god za ulazak u EU,jos nije ispunila uslove da uđe u EU.UPOREDITE političke prilike i uređenje Crne Gore i BiH! Mi trebamo ispuniti 14 uslova da bi došli u poziciju OTVORENIH PREGOVORA,od 14 uslova ISPUNILI smo samo 2!
To Becire brate Srbine oplakah kome je Turska pomogla treba da se zapita zasto. Pitaj ga zasto Srbijanci mogu sa licnom u Tursku a mi sa pasosom. I napisi im jos jedno pismo da nas ponovo priznaju.
Pa oni su im domaći/njihovi. Krv nije voda.
Komunisti i jugonostalgicari odlaze u zaborav poput Fohrinog SBBa
kada je Sdfa otišla u zaborav neka idu i ovi
Tursku treba držati za prijatelja i saradnika kroz institucije Države a nikako preko privatnih veza sda i IZ
Nekako je srdačniji sa dodikom ili mi se samo učinilo!?
spektrum@ Kato. libsnu
denis dosad 0 poena, los, nista, nevidljiv
Lik samo ide okolo upire prsticem i tužaka se na komsije. Jel sta potpisao, ugovorio? Nije. Dakle bilo neke price, ali nista konkretno. Kad Vučić negdje ode, taj se vrati sa punom torbom ispotpisivanih dokumenata o raznoraznim ulaganjima,...ovaj samo 'razgovara'
JBT kišobranđžija
Otvori ovaj dosta vrata, respect.
Nato je Zlato!
Privreda,ekonomija...nula bodova
Ma eno otvaraju Turci prodavnice rahat-lokuma po Baščaršiji, vidi se taj privredni zamah.
Sta ce nam NATO? Da nas regrutuju ko topovsko meso za ruske dronove i rakete kako bi Zelenskom pomogli da ubrza proces kreiranja izraela 2.0? ne mogu docekat
Koje ti nebuloze nabaca u jednu rečenicu, svaka čast.
Ali kada tim liberalno-ljevičarskim krugovima zatreba sredstvo za odbranu islamofobičnih izjava datih iz pozicije moći, onda amblem Armije RBiH postaje savršeno oružje.
Najradije bi se sdp odrekao armije rbih ali tu su izbori i treba od b. Uzeti glasove....isto je i ova posjeta erdoganu
sda botovi na aparatima
Aaaa vidi sad kad su izbori valja vam i erdogan....logično od zavedenih bosniaka imate 99 posto glasova
Trezoras na aparatima
Nikšić?