Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino konkretno sezalagao za to je zelko komsic, kako je dosla trojka i denis , sve je stalo po tom pitanju. Boje se da nenaljute dodika
Bećo ne dipri. Aljo potpiso dejton bez referenduma a i teojkaši samo sanjaju nato i eu bez referenduma. Na vlasti ste sa 20% a pričate kao da su svi za to
Ooooo, javio se i Denis, dugo te nije bilo? Nesto od Vukoje si se primirio, ipak slusas stranacke upute? Valja opet biti kandidat za Predsjednistvo, a?
Rece pisar i ostade ziv imam ja papagaja koji svaki dan ponavlja nato nato nato.
Ok. Slušamo to već godinama. Šta si konkretno uradio po tom pitanju?
palamudjenje
Ne sanjaj sinko nego u skole razvijaj da djeca uce za industrije.Od poljoprivrede uz ove topline nama vajde,apartmane. isu u stanju ni popisati kolko ih ima a OS mora na granice izaci.EU i Nato su sarena laza da im prodamo elektroprivredu i ostalo.
samo brics
Kažu ovi sa 23 %
Niko u ovoj drzavi nema 23%. Svi imaju 100%.
Kako to Beco moj kada Trojka vec 2 godine ne radi apsolutno nista na ulasku u NATO?Potpuno su odustali od toga i svi pregovori su stali jer im je Dodik tako naredio.
E moj Rumenko, kad te sad napadnu udruženim snagama Dušanka Majkić i BRICS "bošnjački" botovi sa klixa... Nisi ažuriran, Evropa propada, NATO samo što nije, kolektivni Zapad jeca u siromaštvu, a osovina Rusija - Burkina Faso - Sudan - Republika Srpska - Sjeverna Koreja preuzima primat. Srbija je, na žalost, kupovinom Rafala iz te osovine sreće i napretka izašla, inače bi samo nebo bilo granica.
Govori u svoje ime i ime stranke koju predstavljas. Integracije u EU predugo traju, sljedi velika kriza na kontinentu, spas nam je u pronalasku novih trzista, moramo pratiti sta radi Turska
Btw. NATO pakt se ne moze doseci rijecima, valjda treba i da vidimo modernizaciju vojske, gdje su nasi HiMars-i, gdje je nas F-35?
Taj strateški cilj mi imamo, ali nam se grohotom smiju gore u Evropi. I što je najgore i mi i oni dobro znamo zašto nam nikada neće dozvoliti ni blizu. Samo ponavljate otrcane fraze u koje ni vi sami ne vjerujete.