Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise on uradio u 6 mjeseci nego SDA u 30 godina
sve su mi stranke ODVRATNE ali me interesuje sta je to uradio ovaj do sad ocigledno imas informacije pa bi bilo lijepo da podjelis sa nama
@HercegBBosanac Opa naucio novu rijec "zulum" pa sad da se koristi. Nek je Covic cvjecka za sve narode.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
reci mu da treba smjenit Dodika 🤣
Sta nam to znaci kad njegova stranka i njegovi koalicionarni partneri lobiraju u politickom zagrebu i politickom beogradu.
Ovaj prodo dupe sotonistima sa zapada! Slijedi gasenje termoelektrana, struja skuplja 500%, samim tim i robe! Predaće zdravstvo WHOu, znaci kill gates ce da odlucuje koje i koliko vakcina ima ovce da prime! Ide i transgender agenda u škole, valja djecu sakatit! Ma bravo majstore, pravi WEFof shupčić ogranicenih umnih sposobnosti!
Nek i mi imamo predsjednika koji nesto radi
@PravoslavniBosnjak nikada ti za tu kako kazes trojku nisi glasao ali hajde nek se nesto napise,moras vjezbati stalno kad si vec naucio tipkati po tastaturi.
Reci mu,da imam nekog zeljeza pojeftino.
Kao Britanija nije kolonije ugnjetavala pa i Sunakovu Indiju. I sada nama djele lekciju
Ovaj Sunak poklanja fkaše vina od 4 eura. Nema tu nafake moj Bećire. Malo se do Švicarske navrati
Napokon London umjesto Pakistan
Bravo Denise tako se lobira za svoju zemlju i tako se vodi politika, trebas odrzati predavanje ovim neznalicama iz SDA kako se vodi politika.
A neka dodik sastanci sa lavrovom totalno nebitnim likom
Christian Schwarz-Schilling: "ZAUSTAVITE DODIKA, ima opasan plan. Ne smiju se praviti greške koje su se pravile dok sam ja bio visoki predstavnik, kada su me SAD spriječile da poduzmem mjere i pokažem Dodiku gdje su mu granice." Dakle osim Žak Klajna koji je tvrdio isto, evo još jedne potvrde da su SAD uvijek štitile Dodika.
Ovaj Sunak ko konj izgleda
Mogu ovi genocidni botovi vrijedjati koliko hoce, ali sat otkucava za ukidanje sumske...
Možemo pričati ovakav je, onakav je, ali da ima neke koristi od njega ima. Posjete na pravim adresama su pravi potez, pogotovo kada su lobisti sa hrvatske i srpske strane veoma aktivni. Ona Turkovića išla po Iranu, Turskoj, namjerno provocirajući Zapadne političare i onda nam bude nejasno otkud Šmit donosi odluke koje uzrokuju štetu Bošnjacima kao narodu. Posle nam svako kriv osim naših političara.
Mogu poslije zajedno na dzumu u Bradford.