Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje skromno misljenje je da se priblizavamo tacki bez povratka, a ne mislim uopste na BIH, jer dejtonska BIH je protektorat od samog pocetka. Postoji demokratska kozmetika, ali o ratu, miru i ukupnom politickom i ekonomskom zivotu BiH odlucuju Ambasada SAD i OHR, sto je zapravo isto, ista instanca moci i odlucivanja.
Moje je da vas upozorim da e se u blizoj buducnosti sasvim verovatno rat u Ukrajini eksplodirati u totalni rat za opstanak postojece hegemonije Zapada i Rusije i njenih saveznika.
Hvala ti na upozorenju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je lazni snimak. Montirano. Fake. Denis cita sa idiota a kada se trabo obratiti pobjegao iz sale
svaka cast
Mislim da je to skoro ne moguce ,nema vise JNA nema oklopnjaka niti cetnika na brdima sa artiljerijom i snajperima ,nema niti prevelike zelje za velikim sukobima ,mozda kada bi Rusija spustila 5000 padobranaca ovde na granicu sa NATOm onda bi moglo doci do veceg konflikta ,mislim da bi sve bilo brzo rijeseno ako bi se odma djelovalo ,nece Orban slati ljude da ginu za rs a ni Vucic ,makar mislim tako.
Eeee, lakse je kopati litijum po zemljama gdje je glavna narodna uzrecica - sve je ovdje super samo da nema rata. To je zapadna agenda. Jeftina radna snaga zbog razorene drzave i odlicno mjesto gdje se nacelnici, poslanici, suci i kriminalci kupe za sitne pare kad treba progurat nesto sto u svojim drzavama nikad nece dozvolit. Da se razumijemo, nisam rusofil jer ni oni nisu nista bolji ali makar ne koriste izgovor demokratije. SAD i zapad su jedno veliko zlo.
Sloboda za Palestinu!
Nitko tako jasno kao Becirovic ne kaze pravu istinu o namjerama RS-a u BiH.
Bravo Denise
BLIC SVET "SVI SRPSKI BORCI SU RANJENI, IMA I UBIJENIH" Placenika Dejana Berica dobrovoljci MOLE DA IH VADI IZ RATA: "Ovde ljudi ginu, vicu na mene"
Nije mi jasno kako nema 10000 dobrovoljaca iz RS-a da pomognu brai
Poslije 30 godina zapadne okupacije polako pocinjem misliti da bi istocna mozda bila bolja...
Krivim druge ljude za svoje problems povoljno Po akcijskoj cijeni. I samo jos jednom pitanje. Kako izgleda kospa od banane?
Sve glasaci trojke a ovamo Pejo iz Citluka, Mato iz Duvna, Mijo iz Listice, Franjo iz Posusja i Tunjo iz Brotnja.
Jel bi Covicevi Njihihihihi Botovi mislite neko toliko naivan???
Ako proruske snage zakuhaju u RS-u, to znaci da ce granica EU imati najduzu liniju fronta sa Ruskim snagama. Pa kad se jos udruze da Orbanom, veselju cetnika nikad kraja. Vi politicari iz EU ste mnogo naivni!
Sinonim za potenje-Denis Beirovi!
Bravo Denise! Svaka ast!