Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno trebali ste poslat SDA oni imaju iskustva sa donacijama
🤣🤣😆😁🤣OVAJ PREDSTAVIO ISKUSTVA IZ BIH.BOSNA ODE U PROPAST SA OVAKVIM KOSTO JE BECIROVIC.SVE SE RASPADA PUTEVI ZDRAVSTVO FIRME MILIONSKI DUGOVI.JEDINO SRECA JE UKRAJINCI IMAJU ISKUSTVA U KORUPCIJI SU PRVI.SAD NEKI DAN OD ZELENSKOG ZENA KUPI HOTEL U GRCKOJ 170 MILIONA PLATI. OVI SU ISKUSNIJI MALO VISE U TOME.BECIROVICU MI PUTEVE NEMAMO GINE NAM NAROD SVAKI DAN .AFRIKA IMA BOLJU INFRASTRUKTURU JEL VAS SRAMORA .TOGA.
Bravo sve cestitke svaka cast za vas rad trud
Koje iskustvo? 30 godina nakon rata jos uvijek ni fasade nisu obnovljene, zgrade jos uvijek ostecene po Sarajevu.
Eto, reci ce im..." Tako smo mi., od prvobitnih 5 mlrd sto smo dobili, spiskali za privatne potrebe, jedno 3...da znate sta vas ceka..." haha. Pa tako da se ukalkulisu.
Bećiroviću do sada si najbolji predstavnik Države BiH ali ako ne dovršiš Tužbu protiv Srbije smatraćemo te nastavkom politike razbijača BiH porodice izetbegović
Bravo Denise 👏👏