Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka pogleda popis stanovništva za Vareš iz1991 i sada....
Kao da su Bošnjaci prebali Hrvate i u Varešu
Bosnjaci izabrali za gradonacelnika Matanovica....to nikome ne smeta...i sto bi...prije svega se gleda kakav je ko covjek...
Bećir samo lupa ,bolje potkivaj konja M..jo
Bećirović je dezerter i kukavica i ono da se k'o falan nešto zalaže...
Najgori su ovi sto kazu da Denis godinama zivi na budzetu, a nista nije uradio za BiH. sda je isto tako godinama na budzetu i pazi sad jos i na vlasti i sta imamo? Denis bar nije imao vlast i moc kao sda. SDA JE NAJVECE ZLO KOJE SE DESILO BiH!!!
jadno i čemerno
Pitanje za milion eura.Sta je ovaj rumeni uradio za Bih od 1998g osim sto je dobio novca blizu 2 miliona km.A sad bi da bude predsjednik cime je to zasluzio.
Ovaj čovjek nema karizmu da bude predsjednik bilo čega, a naročito ne države.
HDZ s bori s sebe. Većina hrvata ne konta da onda u sredinama gdje hrvati nisu najbrojniji narod hrvati će biti diskiminirani i nikada ih se neće moći izabrati. HDZ im prodao priču zbog svojih fotelja. Prodali su Hrvate u Bosni milion puta do sada.
Vares se u svemu dokazao eto i u tome a isto tako u etnickom ciscenju 1993. I onako usput ako dom naroda postoji i u njemu se nalaze pripadnici naroda ne mozes na mjesto hrvata stavljati nekog ko nije hrvat samo sto mu se sunlo te godine da postane hrvat. I ne znam sta se onda bunite po rs kad vam srbi postavljaju svoje ko vi nama
aj ba nisi ti nizasta a kamo li za predsjednika
idemo denise kupi komsiceve glasove sta je on veci gradjanin od tebe
Sta si se dohvatio sad te rude i zalaganja za nju da stanovnistvo treba imati koristi od toga de vidi sta cemo sa sumom i trupcima kojih se svaki dan iz varesa izvuce na stotine kubika a varesi i stanovnistvo nista nemaju od toga i ono 2% sto mora ZE DO KANTON DA UPLATI NE UPLACUJE
a jest dosadan covjek. pa ko ce Fatihu prouciti nasem predsjedniku ako ti pobjedis I Zeljko jesmo li se za to borili ma fujjj nikad za tebe.
ovdje nije upitanju SDA ...ona ima svoje glasacko tjelo ...ovdje se pokusava pomoci HDZu i Covicu kako sto se to cinilo u Mostaru.
Takmičenje u "patriotizmu" (čitaj: političkom siledžijstvu) i u ostavljanju dojma ko je žešći, beskompromisniji "građanin" se nestavlja nesmanjenom žestinom...