Komentari (355)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo bezobrazno ponašanje prema hadzikadicu i on je kandidat ma kakav bio nikakav čovjek nije ovaj becirevic
Hadzikadic......Hahhha ha hahhha ....Pa vec zaboravljate koje greske je pravio...Izbor senilnog ali korumpiranog Zeljka Majstorovica na mijesto gradskog vijecnika. Koja blamaza....Hadzikadica vodi kuci ako ti je dobar.
Od Becirevica se u najmanju ruku ocekuje izvinjenje prema javnosti, gostu, voditelju, N1. Ovo nije bilo korektno i na granici je primitivnosti. Ako zelis moj glas, izvini se javnosti.
Rijetko je Bosna i Hercegovina imala priliku za bolju budućnost kao što je sada ima, naravno, mislim na gospodina Mirsada Hadžikadića! Čovjek je pokazao kako se ponaša i razmišlja kao predsjednik jedne države koja stagnira preko 20 godina. Pravosuđe, obrazovanje i ekonomija su najbitnije, pa tek onda ko se kako zove i iz koje stranke dolazi.
Ovaj Bećirović mi liči na ono dijete što ima loptu pa donese da se svi igraju i onda kad se naljuti, odnese loptu.
Hadzikadić je tu da pokupi koji glasic od Denisa, Bakirov dokazani podguznjak. Denis postupio ispravno, Bakir pizda nije se ni s kim u debati pojavio zadnjih 10 godina. Zašto izbjegava komercijalne televizije? Zato jer ga mogu pitati šta god hoce, nema nedozvoljenih pitanja. Denis nije moj prvi izbor, ali babinog malog bi zgazio nogama u debati. Zasto se niko ne pita zasto Bakir godinama izbjegava sve moguce televizije, osim ftv-a, birtv-a, mozda igman televizije.Koga on za*ebava?
njihovoj bahatosti nema kraja a zamisli da dobije vlast kako bi se ponasao znaci svi su isti moralne nule birga za sebe i svoju familiiju i uvlaciguze
Ovo potvrđuje da među svima njima petlju za -adum- imaju samo Željko i Vojin. Sve ostalo oma pune džepova oraha, a po glavi raznih pomada.
Ako je znao prije dolaska u emisiju da se kukavica neće pojaviti - onda je sva krivica Denisova. Ako ne poštuje sagovornike, domaćine svakako mora ispoštovati, pa makar i on odkazao ali prije emisije.
Nijaz Duraković i početak kraha: Izaberite kako ste i režirali - Lagumdžiju, i time ćete sahraniti SDP na ovim prostorima!
Respiratori, Hranjen, Blok7 i 200 miliona, 11 anesteziologa sa KCUS, Njiha Prevljak i Kubatov šehadet, aerodrom Bihać, Cesta Lašva Jajce, Brza cesta TZ SA, aerodrom Bihać, bazen za Lanu u Mostaru, Vranduk sa 3 kamena temeljca i 40 miliona odštete Strabagu, vodstvo po srmtnosti u Coroni. Ne znam šta Denis da uradi, ne može ih stići.
Ovo se može uporediti sa američkim izborima. Šta bi recimo uradio Biden da Trump nije došao na duel, a pojavio se neki nezavisni kandidat?Jer i oni imaju neke nezavisne od Demokratske ili Republikanske partije. Otišao bi i Biden.
Po mom razumjevanju proizaslom iz dosadasnjeg vladanja bosnjackih lidera.Svi gledaju samo sebi a narodu onoliko koliko moraju da nedodze do kakve pobune i da ne ostanu bez fotelja.Posto ima ona narodna,kakav narod takav i vodza,pitam se zasto bosnjaci na izborima neglasaju za one koji dosad nisu isprobani da probaju,vec bas za dosadasnje lidere koji su drzavu doveli ovdje gdje je sad.
Totalni debakl
Bećirović je svojim odlaskom iz studija izazvao reakcije i pomogao Izetbegoviću da se ne priča o njegovom nedolasku. Jako neozbiljno i amaterski. Hadžikadić je pokazao da je ozbiljniji i od Bećirovića i od Izetbegovića.
Tek sada je dao glasove Mirsadu Hadžikadiću,a u korist Bakira ,jer će se rasplinuti glasovi koje je trebao dobiti Denis ,sam se zaje..o
Stvarno se drsko i bezobrazno ponio naspram Hadžikadića. Jako, jako nekulturno.