Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bi i Vanzemaljac bio samo da se uhljebi negdje ahhahaha
Doktoru Ustavnog prava treba uhljebljenje??? Stvarno neki uopće ne razmišljaju šta pišu.
Na zadnjem popisu sam se izjasnio nacionalno kao Bosanac i sada sam manjina u matičnoj državi Bosni...,tako nigdje na svijetu nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pravni siledzija. malo veci kreten. a naravno ok je da zeljko komsic bude hrvatski clan predsjednistva sa pet hrvstskih glasova.
blebleeeebleeee kmeeee kmelemeee is SDFa
A i ovaj sere
Uhljeb
On se na popisu 2013. izjasnio kao SDA-ovac. To je neka nova vrsta nacionalisti.
Ne(demokratska) drzava u svakom smislu
smece od covjeka
Ovaj je jedan obican balvan.
Zabice Begic Šmitu do balčaka
I dobije ko i svako do sada... i sta onda? Naplati 'odstetu' od drzave, malo mu plata
Bolje je biti i ''ostali'',nego u jednom od tri tora.
Svi ovi sto ismijavaju Zlatana Begica trebaju znati da se Zlatan izjasnjava kao bosanac i to sa razlogom a to je da zeli na svom primjeru pravnim putem dokazati Apsurd zvani Daytonski mirovni sporazum! Ali nas narod razmislja mahalski evo ga odmah izjasnjio se drugacije hoce fotelju bla bla ... nije ni cudo onda da imamo Ministra Vanjskih Poslova koji ne smije reci UZP!
Na zadnjem popisu sam se izjasnio nacionalno kao Bosanac i sada sam manjina u matičnoj državi Bosni...,tako nigdje na svijetu nema.
A za ove mnogobrojne oskudne inteligencije, nacionalnost nije etnička pripadnost. Svaki državljanin bio on Rom, Kinez ili za vrijeme Austrougarske izmišljeni etnički Hrvat je po nacionalnosti Bosanac. Isto tako i neki Damir ukoliko ima pasoš Hrvatske samo po etničkoj pripadnosti može bi Bošnjak a po nacionalnosti je onda Hrvat. To još mnogi moraju naučiti, mada vjerujem da to i znate ali namjerno zloupotrebvljavate u nacional fašističke svrhe.
Hahahhahahaahha.....ma Ti gledas samo sebe...hebe se tebi za OSTALE...nanjusio svoju sansu da se uvali na drzavne,federalne ili kantonalne jasle...pih
Mogla bi koja atomska bomba, pa da riješimo ovaj problem za sva vremena, mislim dosljedno cijeli Balkan.