Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E znaci nikada nista gluplje nisam u svom zivotu procitao. Ali nista i nislim da nikada bi necu. Da je rekao da ovi do 25 godina mogu voziti samo kocije sa maksimalno 2 konja u vuci zvucao bi pametnije. Izadji sam iz politike i idi se sakrij u zemlju koja nema prostup klixu molim te
@shashu, ne zvučiš ni previše pametan pa tvoje mišljenje nije relevantno.
1. Porodica sa moralnim vrijednostima 2. Nastavno osoblje, krenuvši od učiteljice koja je završila pedagošku ustanovu, i koja je motivisana za rad sa djecom 3. Mediji, koji ne proklamuju Jalu, Bubu sa BMW x5, Severinu sa pjesmom “ja bi pila” u duetu sa 10-godišnjim djetetom, Zadruge, Zvezde granda 4. Vjerske ustanove, koje rade ono što propovijedaju 5. Obrazovanje, obrazovanje, obrazovanje 6. Dugoročna strategija i ciljevi a ne sve danas i odmah 7. I tako dalje...
Podrzavam u nekim eu drzavama vec postoji isti zakon samo mislim da je do 120konja.. i nama treba isto...
Podrzavam u nekim eu drzavama vec postoji isti zakon samo mislim da je do 120konja.. i nama treba isto...
A ko to bar po neki put nije divljao sa autom u mladalackim danima. Kada su se davno pojavili Golf GTI, Pezo 205 GTI, nema tog koji nije zelio da ih provoza. Auto je bio i ostao simbol prestiza u mladalackim godinama. Ko ima dobar auto, ima i dobru ribu. Malo tupkastu, ali ko te pita. Prijedlog je glup jer je vec sve nepovratno otislo u ku*ac.
Moj Bekane ispade da ti vise volis nas nego mi sami sebe. Golf cvaja skoro svi ispod 100 konja. a toliko udesa i mrtvih sa njim. Samo zavisi koliko konja ima vozac.
Beeeeeeeeee Beeeeeeeeee
nista preko 100 bekana! i jedan im je previse.
Daj te liku medalju...bekancina prava ! Gluplju izjavu u politici nisam cuo. Ovaj je nadmasio Fadila !
Dobar prijedlog Bekane.
IZJAVA U SKLADU SA PREZIMENOM HAHAHAHA ;)))
Ne treba izmisljat toplu vodu samo prepisat rjesenje iz neke od uredjenih zemalja i jos ga dodatno poostriti zbog mentaliteta i losih vozila i cesta.
postavit iq test prilikom polaganj vozačkog... vidio bi kako cvjeta gradski prevoz
U Austriji novopečeni vozači tj.oni što su položili vozački ispit nesmiju 2 godine upravljati jačim vozilom od 90 KS.
Podrzajem prijedlog i ostre kazne ako se nadu za volanom
jbm li ti sestru i majku
Policije ni na mapi po gradu Sarajevu. Zaustavljaju i kaznjavaju u prometu svake prestupne godine.