Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je gradonačelnice čestitajte našem bosancu na pobjedi.
Abdulah Skaka 💚💪
Etnonacionalisti u regiji polako trce posljednji krug..lijepo je to za vidjet.Lijepo je nakon 30 godina gledati lica koja su simpaticna i zrace inteligencijom.Cestitke gradonacelniku Zagreba.
Nažalost to nije tako u Srbiji i Crnoj Gori. Tamo su porasli ili rastu još. Hrvatska, većinski bošnjački dio BiH, Kosovo i Makedonija su doživjeli neke promjene u zadnjih 2-3 godine.
Osim istocnih komsija, koji se ocigledno spremaju za novi "otadzbinski" rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odusevljen sam!
Kako se samo dosjetila treba ovog
Toliko paznje zeli da privuce,da nema pojma sta pise,govori?Jadna ti i nase Sarajevo
Ova se pita ko Vučić u Albaniji. Sve je ovo maslo Irfana Cengica i Bogicevica je zajebo pa onda fol ostavku će on dati a u gradskoj upravi kod gradolnacelnice ima sad i svoju kancelariju mada nije u gradskoj upravi!! Bitno je da je i burazeru dao iz federalnog budžeta 350.000 km!!
Ne kontam koliko nisko idu ovi nasi kvazi politicari zasto se moraju blamirati ovakav postupak je ravan idiotluku valjda se saceka zvanicna potvrda pa se onda cestita i kao da njih u Zagrebu boli k...za ovu
Gospodski maniri ,bravo gradonačelnice 🎶🎶🎶
Sorosevi klijenti
Bar nije u rakovima ko što je bio Skaka. Jedva je čekao Novu godinu da se rastali sa Joksimovićem, Čolićem i drugim drekavcima.
*talovima
Bravo Minkica nasa haha srusili smo fasiste, bravo Tarik.
Dobro Zagreb a šta ćemo sa Beogradom. Sarajevo mora biti otvoreno prema svima, ali ne vjerovati nikome i glefati svoja posla. Veliki te progutaju u čaši vode
Sjedi pleti tuko, samo seres misem
Al.se troši gradonacelnica
Cestitam
Da nije možda ovo prebrzo draga gosp. Benjamina,
Poglupa.Prije zvanicnih rezultata
Još samo fali da kada se gospođica pokaki da vi to objavite. Ok je žena i sve to, ali pretjerujete.
Auuuu sto je teska i naporna...