Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan kalendar!😂😂😂
Obđiite i Jagomir usput, i tamo se dezura
Jao bundice
Sve ste probleme rijesili pa vam žao što nema dočeka, ljudi dragi pa bolje što su se te pare dale za tu djecu koja su obolila, noć kao i svaka druga, ako ne znas slaviti svaki obicni dan onda ti i ova noc nista ne znaci. (Moje misljenje)
O Boze....
Populizam
Klasično SDP-ovsko preseravanje - biti drukčiji pa makar gluplji.
Bravo, još čekamo prvorođenu bebu '22
Koja farsa najbeskorisnija I narodu najmrza gradonacelnik / ca ikad narodu dvolicno ukinula docek NG a pune kafane… Sve sto SDP NiP I ostali ponude dno dna Cerkezi,Mandici,Forte nesposobni kontra naroda lafo demokratija a narodu fasizam prosipaju tamo Gdje im je najbitnije
Trebalo bi Benjamini uzet krv na nalaz, ne znam jel do'mene il je dobro bijela, al garant joj je željezo tanko.
Sretan vam novi kalendar
Interesantno je da nikada nisu posetili nijednu dezurnu apoteku.Uvek isto.
Evo ovog baščaršijskog narkodilera i kriminalca. Ne skida se s bijelog
ibro, hvala ti
Ipak pekinezeri a preziva se Kadic su mali i pitoma rasa psa malo glupa al genetika to ti je samo za vic_a.
jel radi išta osim slikanja