Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne mogu da vjerujem da ova žena ima samo 24h u danu. svaki dan bez izuzetka gledam njene slike, videe, sad ispred Katedrale dijeli hranu, sad vamo sad tamo, a sigurna sam da posao koji ima nosi toliko kancelarijskih obaveza. uz to, ima i porodicu, divnog sinčića koji iziskuje toliko pažnje. divna ženo, koliko sati ima vaš dan?
I meni je baš draga, super je za ovu poziciju.
Najbolja gradonačelnica ikada. Svaka čast
policije na drugoj slici, spremni nema šta. ovom samo dugmad što ne popucaju na košulji. Nek se ugledaju na vatrogasce, gledaj ih kako su vitki.
a jesmo pogan narod toliko loših komentara na ove ljude ma nismo mi zaslužili ništa upravu je Dodo
Prava gradonacelnica bravo svaka cast...
Nemoj bit' naporna.
vidi sminke iz peoplesa
Hebes hvala, daj normalan zivot za ove ljude....svaka cast njima sto trpe toliku nepravdu....
Niko ne smije vojsku obići, ko da smo šugavi!
ova zena ne valja samo sda botovima
Gdje nam je doktorica Delila Softic 😂😂😂
Žena koja je istjerala Nacionalnu biblioteku iz Vijecnice i koja se prema njima odnosi kao da ne postoje.
Stvarno sve pozitivne stvari za Benjaminu!! S druge strane onaj kreten Yasmin 'Mulahusein' joj je zamjerio na Facebooku jer je kao na fakultetu nekoga upitala zbog čega ima toliku bradu... ispod 200 komentara botova kako ne mogu da vjeruju da je tako nešto uradila i sve najgore uvrede...ni izvor nit išta... kao nekom nekad komentarisala bradu i tjt...
Ko je brada iz Hitne.. Sladak si
Malo mi ide na zivce sto non stop Benjamina kiti jelku,Benjamina dijeli kolače.....ne dijeli od sebe svakako.
Postovana, lijepo, al obidjite i KCUS. Ljudi tamo rade u nocnim smjenama stalno, nemaju nikada praznika, za njih to ne postoji. Red je gradonacelnice.
Bravo Benjamina. To se zove gradonačelnica. ❤
Dežurna sluzba je operativni centar MUP-a, njih je doticna trebala obici... sramota od policijskih sluzbenika na slici. Ne zna se ciji je stomak veci.