Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U gradu redukcije vode, aerodrom isporucili strancima, droga, ubistva na sedmicnoj bazi a vi narodu mazete oci Severinom
Mora šupljom pokriti kupovinu stana u zgradi gdje je novcem grada obnovljena fasada, stan platila duplo manje para
a sta da radi Benjamina ? da ide da kopa ? vi ne shvatate da je SDA 30 godina urusavala , da ljude koje je zaposlila imaju ugovore na neodredjeno da su oni svi ostali !
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mislim sve uredu ali cirkus da se Vucic ,Dodik i naši političari bave sa pjevačima i glumcima,to samo pokazuje koliko su nesposobni kad se boje jedne Seve da im poremeti planove pjesmom!!
Imas ti bitnija posla zenska glavo
Ne glasajte vise za ovu
U Sarajevu se zatvorilo sve sto ima veze sa kulturom, sigurnost 0, nema vode, biblioteku zatvaraju, a gradonacelnica se bavi Severinom i ćevapima. Selo gori, a baba se češlja!
Milion maraka za organizaciju pjevanja u trajanju od 2 do 3 sata. Donirajte zdravstvu, pomozite napacenoj bolesnoj naciji
Sokolački đaci će doći glave sdpu.
Benjamina Karić je najnebitnija osoba u sistemu vlasti. Nema ovlaštenja ni da naredi zamjenu sijalice na banderi.
Zato budžet dere bez problema.
Benjamina....hahahahahah. Gora je od vegete
Od cijelog mandata sta je radila samo je pozivala i trošila naše pare i to je to....
WHAT???? o bože dragi kad se neko petlja bez potrebe.... Radi selfija i arhive... Eto nek i Severina joj udje u teku.
SDO je zlo
Samo cu reci da se Aca Lukas ponudio besplatno da nastupa, a da se novac donira u pazaric, ali neka platit cemo mi severinu milion nije problem
Sta vec se zna da ce pjevati za novu godinu
Ovaj njen populizam prelazi u mucninu
Benjamina ce pomiriti hrvate i srbe
sve manje mi se svidja ova osoba jer sve vise prefurano i egoisticno baca drzavne pare na pjevaljke, javno ih brani, te se slika s kriminalcima po svjetskim metropolama a Sarajevo vode nema.