Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok neki gradonačelnici iz temelja mijenjaju svoj grad, grade infrastrukturu, puteve, mostove, dovode investitore, uređuju ulice, trgove, fasade, sade parkove... naša Benjamina se hvali kišobranima nad Ferhadijom.
Kišobrani su odron, kić i fora iz 2002, bukvalno najgluplja moguća opcija za ukrašavanje. Estetika kafića u Novom Pazaru. ALI, ne možete ovo napisati. Niko nije obnovio više fasada i sredio više ulica od nje. Za to joj kapu skidam. Nikad Ferhadija svježije nije izgledala nego sad.
Sta je Skaka uradio pleme ti SDA pogano?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kisobrani isfurali u Bg i BL ima deset godina a kod nas tek postavljaju 😂
na zapadu isfuralo prije 15 godina
Izbor boja je kriminalan. Kisobrani ili ne necu u to da ulazim. Ali ako su se vec postavili, pa gdje su te vesele boje, zuta i narandzasta, ajde da ne kazem i zelena? Da nije ponekog smedjeg klasicna RS zastava. Ne razumijem kako uvijek odsustvo zdrave logike.
lijepo 👍👍
Najlakse potrositi tudzi novac. Selonacelnice imamo 30000 KM trebamo ih potrositi do 10.November sta da uradimo? lako nakacite kisobrane na ferhadiji. Niti umjetnost niti korist, isto kao svi politicari u BiH stetocine.
hvala na trudu draga, nama građanima je jesen od '95 i šareni kišobrani nas ne mogu razveseliti
OVO MI KAO JEVRJESKA KIPA IZGLEDA 🤔
Pitanje za male primitivne i zaostale zelene: sta vam sada zmeta? Gradonacelnika? Kisobrani? Ferhadija? Kisno vrijeme? Malecki zeleni dajte mali optimizma i boja unesite u vas zivot uz vecernje serbe!
zasto nema zelenog kisobrana?
Dobra, dobra. Valjda kisobrane iz Rusije uvezli
Zeleni kisobrani,kravate,mantile, kaputi, odjela...su u visokom i kaknju! Sarajevo je ipak Sarajevo i mi ovdje volimo sve boje! Boje su ugodne oku a to sto ih papci vezu za religiju, stranku...itg, jer primitivizam teski!
Do sada najbolji gradonačelnik Sarajeva.
Jesi ružna hebo te tata frljavu
jel moze sta originalno za promjenu?
Šarengrad....
Bolje da se pohvalila da se krpe rupe po cesti.
Beze no ofense
Ne sviđa mi se