Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo veze s vezom nema, svaki predsednik radi u interesu svoje sopstvene drzave, pa tako i Vucic radi za interese Srbije. Uzalud huskate i lose prenosite svaki moguci dijalog medju zvanicnicima iz regiona, po principu zavadi pa vladaj.
Zasigurno je to da Srbija neće ulaziti u sukobe ali isto tako neće dati ni na sebe.
Kad Sarajevo se bude borilo da njegovi gradjani dobiju kvalitetnije puteve , kvalitetniju zeleznicu , nove fabrike , tad ce moci da vodi i spoljnu politiku u korist svojih gradjana.
Vucic sto radi, radi u interesima Srbije, sve ostalo su spekulacije i dvosmisleno napisano.
Vucic sve sto radi u interesu Srbije radi pravedno i smisleno.
Kako Sarajevo kad se sve pita Mostar i Banja Luka? Kad je njiva ili kartel nip nesto odlucili bez dozvole ova dva? SA ove 4 godine nije i nece biti glavni grad jer trojkina politika pognute glave do fotelje to cini.
Zovkinca kaze ako budu Hrvati imali zagarantovanog clana Predsjednistva nase drzave BiH, onda ce biti zagarantovan i dotok para iz fondova ili u protivnom nema dotoka para iz fondova EU. Ovo nema nikakvog smisla i prelazi sve granice pristojnosti uma i razmisljanja. Pa, dokle vise?
Sarajevo vodi aktivnu politiku jedino prema putu za bliski istok.
Sarajevo je s trojkom na celu podanik istih
Pa kako da vodimo, kada dvije strane blokiraju, dok bi treca kao nesto....
Stalno pišu kako je Hrvata malo u Federaciji i da ih skoro nema, a Hrvati BiH im svaki dan na portalima, prolaze u Europske lige itd. Očito su Hrvati BiH preutjecajni i stvarno moćni.
More more al u k....
Izgleda da se braca moraju razdjeliti. Ne ide sa zajednickom imovinom. Znam kad smo se ja i braca dijelili. Cim se zna cije je sta, odmah svi opet dobri. Sad jedemo pijemo druzimo se
ako pod sarajevo podrazumljevate bosnjacku politiku onda moze. inece je samo put ka bosnjackoj centralizovanoj politici.
Avala pravo Bg pa tamo rise. Ako ti se nedopada ova drzava mjenjaj je.