Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije nista slagao 🤪
E nek si mu se nagovorio.. Hajd sad idi u svoj Zagreb kukavice, najlakse je pobjeci a nek seljacci i glupani vladaju
Nisam neki fan Enisa, ali ovdje je rekao istinu i pogodio srž. MZ vnago!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nismo se 4 godine medjusobno ubijali, nego su nas vise od 3 godine ubijali dok nismo i mi dosli do nesto naoružanja, tada su djelovali i zaustavili sve Nikom se ne ponovilo
Međusobno se ubijali? Reče lik koji je u toku agresije na suverenu Bosnu i Hercegovinu bio u njemačkoj, trenutnom adresom u Zagrebu. Napatio se jadan, teško mu. A usput zove se glumcom a frajer uopšte ne glumi, nema transformacije u neki ozbiljan lik. Zašto?
Bravo Enese
Enise, 'međusobno se ubijali' priču relativiziranja zločinca ostavi za svoju RH ili i Srbiju, ako te već prpa nazvat stvari pravim imenom. Ne bi došlo ni do jedne jedine žrtve ni sa jedne strane da jedna strana nije započela agresiju. Kraj priče.
pa dobro ne mora covjek eto nek mi rijesimo kaze Enis dosli ste pomozite razmislite odgovorite,Dragi moj lijepi Enise oni zive normlano mi ne.Nama treba procelav sa naocalama organiziran jer balkanac nije sposoban za to vrlo jednostavno. Zalosno je ovo al boga mi istinitino
Beslagicu, koliko je tebi cudna Schmidtova reakcija na politicku situaciju u BiH, toliko je i njemu cudan nedostatak reakcije gradjana BiH prema lopovima u vladi BiH.
E koji je ovo ublehas
Enise, nisi u pravu. Narodi i građani u BiH imaju upravo ono što zaslužuju. Imaju ono za šta glasaju svih ovih godina ili protiv čega se ne bore. Tražiti od nekoga da ti uređuje i pravi državu je krajnje nezrelo, djetinjasto i nedostojno imanja države u bilo kakvom obliku. Samo pokazuješ da je BiH obični protektorat koji ne bi opstao bez tuđe pomoći i intervencije. MZ je imala loših poteza ali ne treba zaboraviti da je većina birača glasala za Dodika, Bakira i Čovića i tačka.
Сви волимо Бешлагића, симпатичан лик максимално. Али нема више, никада, наметања. И брак се потписује из љубави и међусобног поштовања, без наметања са било чије стране. У наметању нема селамета.
Schmidt moj babuka nesudjeni.
Napravit ce Enise Svabo,budi uvjeren u to,to je Narod koji radi a Ne mjesi Pitu kao nasi Uhljupi.
blage ti nemaš. švabe odavno nisu švabe!
Me cijenim Bešlagića Ali ovaj put je sto posto upravu. Sve su zakuhali sve znaju I sve mogu riješiti u kratkom roku Ali neće her dobro Im je sve trećerazredni ublehaši.
Lik koji se proslavio glumeci glupog bosnju, ne mozes ti iz mečke od 100 milja maraka govoriti u ime gradjana
Isfrustrirani glumac koji se petlja gdje mu nije mjesto.Idi bolan glumi u blentavim serijama to ti je domet.Lične frustacije liječi po HR
a zamisli tek koji je tvoj domet kad trosis vrijeme da komentarises istog
Enčilo k'o malo puk'o
Enise legendo!!!