Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De umri kornjaco vise !! Daj nekom mladjem nek zaradi koju marku !!!
Hajde u penziju vise, dosta te gledamo
Nema nijedan valjan razlog zasto ne usvojiti ovaj zakon. Samo spekulise. I onda dodje neko kao ovaj ispod mene, i jos ga pohvali, kao i onog Seranica sto hvale.
Eh ovako nam je u svemu. Sta god nasi politicari (Bosnjaci) pokusavaju uraditi, odmah su izblokirani na prvoj prepreci. Stoji da ni oni nisu zlato, od neskolovanja do korumpiranosti - ali ljudi, ako cemo realno, sustinski problem svih nas u ovoj zemlji je drzavno uredjenje. Ovo je neodrzivo, Dayton se mora mijenjati cim prije. Ukinuti ovu ludjacku kosulju.Ovom celavom konju je bitnije hoce li ga neko preglasati od toga da se pomogne privredi.
Jedini koji ima mozga u cijeloj bih ekonomiji.
Jos jedan nesposobni i tromi HDZ lik koji se krije iza stranke kao i ministri .. koji su to sve debili
Ajde odmah po nacionalnoj osnovi. Ako se firmama omoguci odlozeno placanje pdv-a molio bi da se i meni u granapu odobri kad budem kupovao brasno Dana's dam Bez pdv-a a prvog da platim I pdv. Kad skontate da gradjani placaju pdv a ne firme India komentarisite
Pogle ti mladih zdravih lijepih njuska!!!
Ovaj HDZ zakonom zabraniti!!!