Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi ovi UHLJEBI znali da je 50% građana BiH već završilo svoj put u EU i u bolji život !!!
I kad bi samo znali koliko građana čekaju da ambasade počne raditi jer imaju aplicirane termine
Nasa vlast bez obzira kojem narodu pripada namjerno opstruise nato i evropski put jer čim bi bih ušla tamo oni bi automatski postali zlocinci jer nemaju porijeklo imovine i dok narod ne ustane i uz pomoc americke administracije ne skine ove zlocince od eu i nato a nema nista
Jedva cekam vizu za Njemacku.
Nicija zemlja.
Put u EU ce doprinijeti da će mnogi završit kao Sanader pa i Bevanda i Bisera! Zato vi rovarite ovu zemlju, trpate je majmunima iz Azije i Afrike itd itd... Odugovlačite svoju propast, ali nećete jos dugo!!!
"PREMIJER Sjeverne Makedonije Zoran Zaev najavio je dekriminalizaciju i legalizaciju marihuane u turističkim mjestima, kao dio novog paketa ekonomskih mjera za poticaj ekonomije." šta mi čekamo, pa ovo je jedina mjera koja i nas može izvući iz njesra, legalizujte marihuanu u turističke svrhe i da uzimamo pare
Treba ubrzati put u EU čim uđemo u NATO.
Svako uvlacenje u igru sa EU predstavlja status quo, neizvjesnost, ruski uticaj i daljne siromasenje.
nista dobro nece donijeti sve dok postoji rs
Učinite da europejci dolaze nama, a ne mi njima!!!!
Dobro je sto je cetvorka pobjedila, sada očekujemo napredak, masovna zaposljavanja, nova radna mjesta, bolji zivot za sviju nas.
Doprinijeti ce laksem odlasku iz ove drzave 🙂🙂
Boljem životu građana zasigurno hoće. Proble leži u tome što neće doprinositi boljem životu političara. Zato i stojimo u mjestu.
"Put u EU ono što će doprinijeti boljem životu svih građana BiH" Čuj to, baš ste se potrudili da priđemo, a kamoli budemo dio boljeg života. Za pare koje primate, a ništa ozbiljno ne radite, treba vam Je.ati mater bezobraznu.
Da, svi koji odu u EU žive bolje.