Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mumiju se pretvorio, ovoga će kad se rastane sa ovim životom pokopati u Ministarstvu finansija u sarkofag ga trpati
Dino Konaković - NiP i projekat Denisa Becirevica je Covicev plan B, jer je svima jasno da Bakir Izetbegović neće popustiti! 👊👊👊💚
Prvih 10 godina poslije rata smo imali historijsku priliku da krenemo naprijed i napravimo pravu državu. Nismo je iskoristili ali nam se sad pružila nova. Ponovo svijet vidi ko je progresivan i moderan, a ko je retrogradan pa nam se interesi poklapaju sa zapadom. Malo je nedostatak što imamo nesposobne vođe i što smo mi nezainteresovani ali ne može sve biti idealno
Rzmišlja li ovaj Bevanda uopšte o Komšićevoj ćerki, koja bi mogla otići u inostranstvo, ako joj babo ne bude imao 8 hiljada svaki mjesec. Šta će Sabina. Navikla je da ide svaki dan kod frizera, ipak je ona precednikovica. Bevanda je vrlo neuviđan čovjek.
SVAKO OD NJIH DA KRIVIČNO ODGOVARA ZBOG USKRAĆIVANJA PRAVO NA IZBORE - Tužilaštvo neka počne sa poslom... ima ga mnogo
majaba, sve po zakonu.
Fiskalno vijeće čini šest članova i nisu održavane sjednice, nije bilo kvoruma. Hoce li itko od ovih clanova odgovarati za nedolazak??? Ako narod ne plati porez ili druge obaveze svatko mora individualno odgovarati. ZASTO NITKO IZ POLITIKE NE ODGOVARA ZA OVAKVE PROPUSTE. KOGA PRAVITE BUDALOM?
Treba nekomebat mater!!!
Da li ima mogućnost da ovaj ne bude ministar finansija ili je on ministar dok je živ.Sve što je sda popuštala za ministra finansija dolazi na naplatu nekad je bilo donacija pa sda krćmila kako je htjela nije je to ministarstvo zanimalo.
Bevanda je možda i u pravu ovaj put, ali toliko su nezakonitih i neustavnih odluka donijeli u svojim mandatima da im ova jedna još ne bi nanijela nikakvu moralnu štetu, a i savjest im može biti mirna i da je donesu jer savjesti svakako nemaju.
Ne godi nikome. Izbore gubi I HDZ Komsic ,SNSD Jelena, SDA Becirovic. Njima nikako ne pasu izbori.
Ti znas zakonito ali neces da uradis.
Krepo dabogda. Ja bih se zamislio. Koliko je to pametna ideja
Odmetnuti Satler uporno radi na dva kolosjeka: s jedne strane žestoko se, s liderom opozicije Konakovićem, uključio u lobiranje da podeblja broj stranaka koje trebaju srušiti Bakira, a s druge strane paralelno radi za Čovića s ciljem da eliminiše Komšića. Ali glupi Bošnjo se samo veseli Bakirovom rušenju a ne vidi da je krajnji cilj Satlera & co. - palestinizacija Bošnjaka.
Sve vas treba rspustiti i uvesti pojam vanrednih izbora i prvo pare za CIK. Brines o zakonu a sam si kontra zakona. Nabijem ja vas na ku...
E mrmak, ostario nije pameti dos'o i ne misli umirati. E Bevanda, Bevanda ni prezime ti ne valja jer vino se nikad ne mijesa a kad si zedan pijes vodu. Kako te nije Boga strah jednom nogom si u grobu a cinis zulum ljudima? Izderat cete vi dosta jorgana bolujuci Boga mi.
seoska varalica...
Imam dvije vijesti, jedna je losa I jedna je dobra. Losa je, da smo u govnima. A dobra je, da necemo biti gladni ima dovoljno za svakoga..