Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srećom sad su skontali prije nego u WWII da ne treba četnike podržavati
Genocidna tvorevina tzv "rs"!
Dodji u Banja Luku pa to reci javno kad si frajer
Imaju oni i preca posla sad gore...kriza pocinje. Bosnje citaju samo loko portale pa ne znaju sta se desava..ljudi, budite pametni makar malo, kupujte domace
Toliko o kredibilnosti RS, i dzukele doDICK. Btw, hocel' neko pelcovati tu dzukelu?
Ma gdje će u Lukavicu na sastanak 😂😂😂 Neće ljudi da se brukaju.
Istorija ili povjest se ponavlja gledam Milojka i kontam samo mu brčić fali onaj ispod nosa i liči mi na jednog legitomnog švabu.
Britanci su jedini istinski prijatelji multinacionalnog pojma uređenja jednog društva u Europi. Sve ostale Europske države su više-manje nacionalne države. Jedino u Londonu Gradonačelnik može biti musliman i to su ga izglasali Britanci. Sve dok imamo prijateljstvo sa USA i Britancima, nemamo razloga za brigu. Što se mene tiče ja bih iskreno volio da budemo zemlja Commonwealtha. God Save the Queen!!!
Hahaha...koliko ste jaki nabolje govori da se drizte tudje cizme. Ajmo 1 na 1 protiv Srba kad ste frajeri.
Dosli im ambasadori juzne osetije, srbije i rusije.
Vučić i ekipa oko njega vješti su da u pregovorima podižu sebi političku cijenu. Svaka čast Britaniji i dokazuju zašto su velika zemlja u svijetu. Dodik opstrukcijama zapravo diže sebi cijenu. Razgovarati s njim je velika pogreška. Pristati razgovarati s njim dok prijeti BiH Nato savezu i regiji je idiotski
Britanija nije ni sjena velike sile. Nisu u Eu, nisu ni osjetili potrebu da se sastaju jer je ovdje bilo rijeci o zemljama Eu koje su spremne podrzati Dodika. Oni ce sa njim to uraditi kad bude trenutak.
Hahahahah? Odakle ono bi Pedy???
Možda nemaju goriva do tamo?
TAko je, jedini koji drze do sebe. Čuj kraljicina Engleska da ide Laktašenku u neki ćumez tamo?! I USA je podbacila!
Britanci inace ne vole srbe
Kad igraju Engleska i Italija, sve ti je jasno koga vole, a koga ne vole. Isto bi bilo i kada igraju Njemačka - Engleska... 90% evropskih zemalja bi navijalo za Njemačku, koja je u prošlosti bila fašistička zemlja. Ne bih bio u koži Engleza, nisu se proslavili.
I sta sad, koga nema bez njega se moze
Da li znaju da ce nesto biti sto mi ne znamo ....Sudbina BiH je bila mnogo sigurnija prije 15 god nego sad