Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Petak je. Učinimo dobro djelo i organizujmo sergiju za Omara "Mjesečara".
da opere kosu i da se ošiša
lik milioner. dabogda mu ovo nikad ne isplatili
Mafija strajka...
Pa bogami neznam šta hoćete više 300 km vam dolazak ili nedolazak ma hajde, dok napušete podnesak ma zarada vam ma hajde, ma moj drug je dao 400 km Nožici ima 20 godina nikada se nije raspitala i predmetu. Ma ne podržavam vas, prošla su vremena idgovornig advokata koji su ti u lice rekli odustani od ovog nema ništa samo đaba novce daješ.
Ruljo, ustati i nakloniti se kad se spomene doktor ili advokat. Ima da se naučite redu i poštovanju visokoobrazovanih, veleučenih i nadprosječno inteligentnih ljudi. Kada se znanje i umjetnost ne cijene u nekoj državi, one je napuste. Koliko znanja - toliko imanja. Znanje je neprocjenjivo! Kada s takvima razgovorate ima da dikciju, ton i svoj rječnik regulišeš. To su oni koji su mladost nauci posvetili dok su ostali skitali.
Sve si ti u pravu, ali nazalost vecina doticnih se uklopila u sivilo niskih moralnih i, nazalost, radnih vrijednosti.
Kad mafija strajkuje
Mislite mozda na advokate iz tuzilastva? Njima se ne treba isplatiti ni marka, nije zasluzeno, svakako nista ne rade.
Šta će im advokati, nek robijaju.
Ok, skinite se sa liste, ima drugih advokata koji će to radit za manje novca.
Ljekari trebaju raditi za sadaku, specijalista bez dezurstva placa 2000km..kad odete kod privatnika i kad mu platite 100km za pregled kao da vam je pobio cijelu familiju i samo pljujete. Ovi kad vam uzmu 1000km za raspravu, 600 km za prepis zemljista, punomoc 50 km onda cutite ko mindje
Znaju li oni jeko Dick Advocat?
Ako nije strajk glađu, onda se nepika.
Pa ništa, za najteža i vrlo teška krivična djela, treba uvesti prijeki sud, više će svakako pravde biti..
legalni lihvari
Kako sad da tužim komšiju?
Naknada za advokate bez jahte???