Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta vele bh hadzije za slucaj u becu? Ali kako dijaspora iz njemacke prica u austrji radikalizacija islamista ogromna nas narod tamo upada u laz turaka arapa cecena i propali muslimana sa balkana navode kako vidimo djecu na teror
Uvijek mi se svidjala ideja ići na hadz iz Bosne a ne iz dijaspore, pa cak i prije kad je organizacija bila onako klimava. A sada je to neki drugi nivo, profesionalniji, ma jednostavno bolji i ja ću aBd ovako iz Bosne.
Čudo onu babu Fatu niste spomenuli.Samo o njoj se pise.Kao da je bitna nekome.
Misliš vjerovatno na Nanu Orlović, naravno da je bitna. Ona je personifikacija borca za svoja prava, neko ko je saburao godinama da bi dočekao pravdu, iako je vrtoglavu cifru mogla uzeti samo da se povuče. Ne može to svako shvatiti.
Žena je postala simbol, ali ti to ne razumiješ.
Samo mi nije jasno ako je hadz jedan od duznosti svakog muslimana da obavi zasto je onda toliko skupo. Ispade da ga može obaviti samo neko ko ima brdo para i on je veci i bolji vjernik a neko ko nije imucan on nije dobar.kao da bog voli samo bogate
dužnost je ako imaš- ako ne, nisi ni dužan
Tvoje je da se trudiš i skupljaš za hadža. Mozda ti je prioritet kupiti auto i vraćati mjesečno ratu za njega, a ne ono sto je Allah Dz.Š. naredio. Smatram da svako može skupiti za par godina cifru za hadz, ma kolika ona bila. Sve je poskupilo, pa tako i prevoz i smještaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta se ne izvinete za lazne vijesti o zapisvanju medzlisa u Splitu, kad imam rekao za novine da stranci zapisavaju gradsku palacu gdje je medzlis, a da je preko godine sve ok? Ostave lokve urine ispred crkve i sinagoge, al taj dio je izostavljen
Divno, inače to su najbolji ljudi
Samo religija, religija, religija. Sve se svelo na religiju. Religijska zasljepljenost će doći glave ovoj zemlji. Bolje da se ljudi okrenu nekim modernim i daleko pozitvnim stvarima. Posebno nauci, kulturi, umjetnosti i obrazovanju.