Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo lijepih vijesti na ovaj sivi dan...Pohvale za poštu, a još veća pohvala za djecu. Trebaju ovako i ostale firme da rade, da potiču ovu mladost na kreativnost.
Bravo BH Pošta i čestitke pobjednicima! Lijepo je vidjeti i pročitati ovako nešto... Ovo je pravi način za poticanje mladih... Treba nam više ovako lijepih vijesti
Djeca su naše blago, a to rijetko koja javna ustanova vidi, a kamoli da uradi nešto po tom pitanju. Kao majka, ponosna sam što ste napravili ovaj potez i što vraćate osmijeh djeci na lice.
samo naprijed, pravi potez jedne kompanije, kamo srece da svi tako rade
Sigurno ste unijeli malo smijeha ovim potezima na lice naše djece. Nije ovdje bitna nagrada, bitno je što mislite na djecu I njihovu kreativnosti
ma vala nek neko misli na neku budućnost naše dijece svaka vam cast direktore mujicu
svaka cast sto vodite racuna o najmladjim clanovima nase zajednice,pravi potez za svaku pohvalu
ma svaka ćast nek neko u ovoj zemlji misli na naše školarce
Svaka čast! Bravo za kompaniju koja je jedna od rijetkih koja brine za našu djecu!
Ovoj maloj već zagarantovano radno mjesto..